FCSB

Nicolae Dica, secund la nationala

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Dat afara dupa ultimul meci din 2018, pierdut de FCSB acasa cu CFR Cluj, Nicolae Dica nu si-a gasit drumul de unul singur in Liga 2 si are sanse mari sa-si relanseze cariera.

Proaspat revenit in postul de director sportiv, Mihai Stoica trage sforile pentru aducerea antrenorului care a semnat ultima performanta a ros-albastrilor in Europa, insa Nicolae Dica este tentat de o oferta mult mai generoasa.

Nicolae Dica ar urma sa faca parte din staff-ul lui Mirel Radoi, noul selectioner al echipei nationale. Dica ar face echipa cu Florin Constantinovici in echipa lui Radoi.

"Am lucrat la Steaua impreuna. Il cunosc foarte bine pe Mirel, gandim in acelasi mod", a spus Dica la Pro tv.

Dica ar fi in carti si pentru preluarea nationalei de tineret a Romaniei.

"Mi-ar placea sa antrenez nationala de tineret. Ar fi o oportunitate pentru mine si ar fi extraordinar sa ajung acolo.

"Imi doresc sa trecem de Islanda, dar vom avea un joc greu acolo. Sper sa vedem o atitudine buna odata cu venirea noului antrenor", a mai spus Dica.

Cu Dica pe banca FCSB se califica in primavara europeana in urma cu doua sezoane dupa castigarea primelor trei meciuri din faza grupelor Europa League.

Mihai Teja, Bogdan Andone si acum Bogdan Vintila sunt antrenorii pe care a mizat Gigi Becali dupa indepartarea lui Dica, insa niciunul nu a reusit sa faca din FCSB acea forta a campionatului la care vizeaza patronul din Pipera.

Dica este favorit sa devina si secund al nationalei Romaniei, in eventualitatea in care Mirel Radoi va fi instalat selectioner la prima reprezentativa.



Nicolae Dica, secund la nationala