Romania U21

Săndoi, îngrijorat după eșecul din meciul cu Spania: ”Am văzut lipsă de personalitate”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

România a pierdut de o manieră categorică primul meci la Campionatul European de tineret U21, 0-3 cu Spania.

Un meci la finalul căruia selecționerul Emil Săndoi a tras câteva concluzii îngrijorătoare.

”Bineînţeles că ne doream şi ne așteptam la mai mult, Sunt puţin îngrijorat pentru că am văzut lipsă de personalitate în seara asta. Am avut mingea în posesie la ambele goluri, dar ne-am speriat, parcă nu am avut control.

”Dacă am fi fost puţin mai atenţi, poate că era altfel. Jocul greşeala aşteaptă, pentru că dintr-o actiune de contraaac am primit primul gol, la golul doi am avut mingea în cotrol si am pierdut-o usor. Cred că a fost o presiune prea mare care a apăsat pe umerii jucătorilor.

”Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa. Îmi pare rău şi pentru jucători, trebuie să le ridicăm moralul. A fost un duş rece, dar urmează o nouă partidă. Această teamă, haideţi să nu zicem lipsă de personalitate, a făcut ca atunci când a venit mingea la unii jucători, în unele situaţii de contraatac, parcă am luat cele mai proaste decizii”, a declarat Săndoi după meciul disputat în Ghencea, cu peste 20.000 de spectatori în tribună.

România U21 va întâlni Ucraina U21, sâmbătă, de la ora 19:00, în a doua partidă a Grupei B la Campionatul European de tineret.

Ucraina a început competiția cu victorie în fața Croației, scor 2-0.



Săndoi, îngrijorat după eșecul din meciul cu Spania: ”Am văzut lipsă de personalitate”