Romania U21

România, învinsă de Ucraina la U21. Săndoi: ”99 la sută competiția se încheie pentru noi”

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Naționala U21 a României a pierdut al doilea meci susținut la Campionatul European de tineret, 0-1 cu Ucraina, pe stadionul Ghencea, în Grupa B a turneului final.

Autogolul lui Dican din minutul 89 a făcut diferența în meciul cu Ucraina și scoate practic România lui Săndoi din orice calcule de calificare în sferturile de finală.

La 0-0, în minutul 56, Ucraina a avut o bară la reluarea lui Sikan în transversală.

Ucraina a încheiat meciul în inferioritate numerică după eliminarea lui Vanat, în minutul 89.

"Un joc în care am avut posibilitatea să deschidem scorul, dar din păcate nu am reuşit să marcăm. Am avut situaţiile noastre, oportunităţile noastre.

”La gol nici nu vreau să mă gândesc. Nu am închis poarta mai devreme. A fost un gol incredibil, norocos pentru el.Nu mă gândesc la miracole, parcă şi conjuctura în care au fost toate. Să iei un asemenea gol.

”Îmi pare rău şi de programul avut. Întâlnim Spania în primul joc. Aș fi vrut să fie în ultimul joc. Toate celelalte echipe au dus campanii de calificare, au simţit forţa adversarilor.

”Nivelul a fost mai ridicat decât aşteptările avute înainte de acest turneu. Parcă toate s-au adunat, dar ăsta e fotbalul. Probabil 99 la sută competiţia se încheie pentru noi. Câteva momente cheie au făcut diferenţa. Ăsta e marele meu regret”, a declarat Emil Săndoi după meciul pierdut cu Ucraina.

Suporterii prezenți pe Ghencea au cerut demisia selecționerului, iar acesta pare împăcat cu o eventuală demitere.

”În fotbal trebuie să ai noroc uneori. Dacă nu am în fotbal, îmi doresc să am în viaţă”, a spus Săndoi.



România, învinsă de Ucraina la U21. Săndoi: ”99 la sută competiția se încheie pentru noi”