Echipa Nationala

Reactia lui Iordanescu dupa infrangerea cu Slovenia: "Lupta mare incepe in martie"

Selectionerul Edward Iordanescu a analizat la cald prestatia tricolorilor in amicalul pierdut pe teren propriu cu Slovenia, scor 1-2, la Cluj-Napoca.

"Rezultatul nu a fost unul pozitiv, dar testul a fost unul foarte bun. Nu e usor sa debutezi atatia jucatori cu o echipa atat de buna. Am fost timorati in prima repriza, fara chimie in joc. Pe teren au fost doua echipe, una cu relatii coerente si una care se cauta, care isi cauta chimia. Cu toate acestea, am avut o bara in prima repriza.

"Cu totii am vazut altceva in repriza a doua. Alt curaj, alta stare de spirit, alta incredere. Am marcat un gol si puteam sa facem un egal. Am convingerea ca, daca marcam pana in minutul 80, puteam sa si castigam", a declarat Edward Iordanescu dupa meci la Pro Arena.

Selectionerul primei reprezentative a mai spus ca "lupta mare incepe in martie", cu trimitere la debutul preliminariilor pentru EURO 2024.

Romania va debuta in Andorra, dupa care va primi vizita Belarusului intr-o partida care se va disputa pe Arena Nationala.

Pana atunci tricolorii vor mai disputa un amical, pe 20 noiembrie, in Moldova.

"Mergem acolo sa cautam un rezultat pozitiv. Eu cred ca nationala Romaniei a aratat ca exista un viitor, dar ne trebuie mai multa incredere", a concluzionat Iordanescu.



Reactia lui Iordanescu dupa infrangerea cu Slovenia: "Lupta mare incepe in martie"