Echipa Nationala

Piturca e ca si plecat de la echipa nationala

Presa araba de joi scrie ca Victor Piturca va pleca mai mult ca sigur dupa partida Grecia - Romania, de pe 7 septembrie din preliminariile EURO 2016. Tehnicianul a batut palma cu echipa araba Al Ittihad.

Discutiile dintre Piturca si Al Ittihad au continuat, asa cum am scris si noi, in ciuda faptului ca tehnicianul declarase luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca sunt "sanse de sub 1%" sa plece de la echipa nationala, dupa meciul cu Grecia.

Joi, arabii noteaza ca Piturca si Al Ittihad s-au inteles, antrenorul roman fiind de acord sa paraseasca echipa nationala.

[news-109144]

Mai mult, cei de la Al Ittihad au inceput deja demersurile legate de documentele de sedere in tara pentru Piturca. "Al Ittihad lucreaza la documentele pentru Victor Piturca si stafful sau, dar nu doreste sa dea detalii despre aceste lucruri, pentru ca Victor Piturca nu doreste sa influenteze jucatorii echipei nationale a Romaniei inainte de meciul cu Grecia", afirma presa araba.

Piti ar urma sa aiba un salariu de 1,5 milioane de euro pe an. Nu este clar la acest moment daca Al Ittihad ii va plati lui Piti taxa de reziliere cu FRF, in valoare aproximativa la acest moment de 600.000 de euro.

Victor Piturca a ratat calificarile la EURO 2012 si Cupa Mondiala 2014, avand ca obiectv calificarea la EURO 2016, o competitie inante de care a decis sa plece.



Piturca e ca si plecat de la echipa nationala