Echipa Nationala

Piturca: “Sansele sa plec sunt sub 1%. Se poate intampla insa orice”

Selectionerul Victor Piturca a evitat subiectul eventualei sale plecari de la echipa nationala dupa meciul cu Grecia din preliminariile EURO 2016, dar nu a respins in totalitate aceasta posibilitate.

“Am rugamintea sa ma intrebati strict de echipa nationala si nu de ce s-a vehiculat in zilele trecute", a incercat Piturca sa ridice un zid inca din debutul conferintei de presa de luni.

Cu toate acestea a vorbit in cateva cuvinte despre posibilitatea despartirii de nationala Romaniei.

"Sansele ca eu sa plec la o echipa din Golf inainte sau dupa meciul cu Grecia sunt sub 1 la suta. Sunt doar speculatii. Nu am discutat cu niciun club", a declarat Piturca in legatura cu acest subiect.

Ulterior a reluat discutia si a nuantat putin lasand sa se inteleaga ca un sambure de adevar ar putea fi totusi in zvonurile aparute despre plecarea sa in Arabia Saudita.

"Intotdeauna sunt sanse sa plec. Depinde, dar despre ce vorbim? Despre pielea ursului din padure? Nu m-a contactat nimeni de la clubul respectiv. Jucatorii glumeau cu mine ca nea Piti, mergeti pe blat...Intr-adevar m-a sunat cineva din tara, am vorbit de cateva ori si atat. In viata unui antrenor se poate intampla orice. Poate vine acum un club si ma convinge sa plec inaintea meciului cu Grecia. Nu las pe nimeni in urma mea, las doar rezultatele muncii mele", a adaugat Piturca.

[news-109096]



Piturca: “Sansele sa plec sunt sub 1%. Se poate intampla insa orice”