Echipa Nationala

Mirel Radoi si-ar fi dorit mai multe goluri cu Liechtenstein: “Ma asteptam ca scorul sa fie mai mare”

Selectionerul Mirel Radoi ar fi vrut ca nationala Romaniei sa marcheze mai mult de doua goluri in poarta celor din Liechtenstein, pentru a avea un golaveraj cat mai bun in economia Grupei J.

Am marcat doar de doua ori si ramanem cu trei puncte importante in clasament.

“Aveam nevoie de cele trei puncte, dar ma asteptam ca scorul sa fie mai mare. Avem situatii, dar ne pierdem concentrarea in momentul finalizarii.

“Era o formalitate, trebuia sa facem cat mai putin atingeri, circulatia balonului sa fie rapida.

“Nu cred ca garanta nimeni ca prin prezenta unui atacant marcam mai multe goluri.

“Era de asteptat ca vor marca si fundasii. Ma bucur pentru increderea pe care o aveam acum cand mergem in Macedonia de Nord. Incercam sa stabilim lucrurile pentru locul doi.

“Este o grupa echilibrata, dar echipele care vor marca goluri multe cu Liechtenstein vor face diferenta. De asta as fi vrut sa mai marcam cel putin o data.

“In Macedonia va fi un meci mult mai dificil decat cele doua. Intalnim o echipa dificila care si-a impus ritmul in Islanda, cu jucatori care au calitate tehnica foarte buna. Va trebui sa vedem care sunt zonele lor vulnerabile. Nu vom avea decat antrenamentul de luni dimineata inainte de plecarea in Macedonia de Nord”, a declarat Mirel Radoi la Protv.

Romania a invins Liechtenstein, cu 2-0, si a urcat pe locul trei in ierarhia Grupei J a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2022.



Mirel Radoi si-ar fi dorit mai multe goluri cu Liechtenstein: “Ma asteptam ca scorul sa fie mai mare”