Echipa Nationala

Mirel Radoi nu mai crede in calificarea la baraj: “E un esec personal, un esec national. Ne va urmari toata viata”

Romania n-a reusit sa invinga Islanda pe teren propriu si pierde locul doi in Grupa J in fata Macedoniei de Nord cu o etapa inaintea finalului preliminariilor.

Dupa 0-0 cu Islanda in Ghencea selectionerul Mirel Radoi a avut discursul unui om resemnat aflat in fata ultimului meci la echipa nationala, cum de altfel a si anuntat chiar cu o luna in urma.

“Cand e ceva la indemana noastra nu putem sa luam, pentru ca trebuie sa ne chinuim. Sunt foarte dezamagit. Le-am spus inainte de meci ca nu vreau sa vad imaginea pe care o vad acum. Imi pare rau nu doar pentru ei, imi pare rau pentru echipa nationala si pentru toti cei pe care i-am dezamagit.

“Nu mi-a placut in totalitate felul in care am evoluat, chiar daca am avut 20 de suturi. Nu putem invoca ghinionul, arbitrajul. Am avut o posesie lenta, previzibila, le-am dat timp de organizare. N-am gasit spatii pe zona centrala intre linii si am incercat sa ducem mingea la margine si sa aducem foarte multe centrari, ceea ce era in avantajul lor.

“Ii inteleg pe jucatori, dar mi-e foarte greu sa-i alin in aceste momente. Le-am spus inainte de meci ca atmosfera a fost inaintea meciului cu Danemarca, atmosfera foarte buna, doar rezultatul nu ne-a iesit.

“Ne dorim sa terminam pe locul doi, dar mi-e foarte greu sa cred ca echipa Macedoniei va pierde in fata Islandei. Cred ca din cauza presiunii n-am reusit sa reactionam foarte bine. Dezamagirea este mare, va fi in continuare si probabil ne va urmari toata viata. E un esec personal, un esec national”, a declarat Mirel Radoi la Protv.



Mirel Radoi nu mai crede in calificarea la baraj: “E un esec personal, un esec national. Ne va urmari toata viata”