Echipa Nationala

Mirel Radoi: “Avem trei finale in fata. Trebuie sa lucram la mentalul jucatorilor”

Selectionerul Mirel Radoi a tras linie dupa infrangerea din Germania si spune ca pentru Romania urmeaza trei finale, in meciurile cu Armenia, Islanda si Liechtenstein, pentru a prinde locul doi in Grupa J, una aproape castigata de nemti.

“N-as fi fost suparat daca Germania castiga dintr-o faza normala. Din pacate o faza fixa. Mi-e greu sa trec usor peste ea. Stiam ca sunt puternici, dar n-au marcat foarte multe goluri din faze fixe.

“Ca determinare nimeni nu le poate reprosa ceva baietilor. Nu stiu daca neaparat este cel mai bun meci al meu la echipa nationala. Daca spun ca a fost cel mai bun meci si e unul pierdut, se interpreteaza.

“Urmeaza trei finale in care depindem de noi. Momentele decisive pentru noi au contat si nu am reusit sa facem acel click de care avem nevoie. Sa vedem cum facem sa-i recuperam pe jucatori din punct de vedere mental.

“Burca are sanse mici sa joace urmatoarea partida. Ii avem pe Chiriches, Tosca si Rus. La urgenta poate urca si Manea fundas central, putem apela la Nedelcu si chiar Albu”, a declarat Mirel Radoi dupa meciul de la Hamburg.

Despre golul lui Ianis Hagi

“Un gol frumos pe care il asteptam de mult din partea lui Ianis”, a mai spus selectionerul Romaniei.

Germania a invins Romania, cu 2-1, dupa ce Romania a deschis scorul prin Ianis Hagi in prima repriza.

Gnabry si Muller au marcat golurile fostei campioane mondiale.



Mirel Radoi: “Avem trei finale in fata. Trebuie sa lucram la mentalul jucatorilor”