Echipa Nationala

Mirel Radoi a retrait cu Macedonia de Nord un fragment din cosmarul Middlesbrough

Sursă foto: Captura Protv

Revenit in extremis pe banca tehnica a nationalei dupa episodul Covid-19, Mirel Radoi a avut parte de un adevarat thriller cu revenirea adversarului de la 2-0 pentru Romania.

”Ni s-a parut ca totul e prea usor, ca tot merge foarte bine. Ne-a trecut glontul pe la cap si intr-un minut puteam sa risipim cele 80 de minute foarte bune. Ma bucur ca pana la urma este o poveste fericita. In doua minute am avut un blackout total. Jucatorii nu puteau sa reactioneze. Am trecut prin ceva asemanator, episodul Middlesbrough. Ma bucur ca dupa cele doua goluri primite am putut sa ne linistim. Dupa acel moment era un meci ca la box, de care pe care. Ma bucur ca am castigat noi.

”N-am putut sa fiu langa baieti, dar am fost in permanenta legatura cu ei. Am vazut antrenamentele, discutiile cu baietii, n-a fost o problema asa mare. Ma bucur ca pana la urma am putut sa fiu alaturi de baieti in seara asta. Meritul este doar al jucatorilor si al staff-ului, eu n-am facut decat sedinte de monitorizare si scouting, nimic altceva.

Ce facem cu Germania?

”Daca ne luam dupa cele 80 de minute putem sa speram. Daca ne uitam la cele doua minute tragice, n-avem nicio sansa.

”Trebuie sa ne remediem problemele noastre, sa nu ne ascundem in spatele acestui rezultat. Drumul nostru este abia la inceput, nu am realizat nimic. Putem spune doar ca am inceput cu dreptul. Va trebui sa muncim in continuare pe acest palier mental, pentru ca avem probleme. Un adversar ca Germania in astfel de momente taxeaza foarte usor”, a declarat selectionerul Mirel Radoi la Protv.

Tanase, Mihaila si Ianis Hagi au marcat primele lor goluri la prima reprezentativa in victoria 3-2 cu Macedonia de Nord.

Romania a avut 2-0 pana in minutul 82 cand a primit doua goluri in trei minute.

Ianis Hagi a adus victoria cu patru minute inaintea finalului.



Mirel Radoi a retrait cu Macedonia de Nord un fragment din cosmarul Middlesbrough