Liga Natiunilor

Selectionerul Austriei inaintea meciului cu Romania: ”Ne așteaptă un joc foarte greu”

Franco Foda, selectionerul Austriei, a vorbit intr-o conferinta de presa despre meciul cu Romania programata, miercuri seara, in Grupa B1 din Liga Natiunilor.

“Ne așteaptă un joc foarte greu, meciul având pentru ambele echipe o miză deosebită. România este un adversar puternic, are un joc foarte bun combinativ și pozițional, tranziția este realizată cu aceeași calitate”

“La Klagenfurt am avut, la rându-ne, destule momente de joc foarte bun în fața unui adversar care a etalat o defensivă compactă și, fiind avertizați de calităţile românilor, ne-am pregătit în consecință”

“În Islanda, într-un meci cu un caracter aparte, manșă unică pentru calificare, România a avut probabil un alt plan tactic spre deosebire de cel de la Klagenfurt, când a prestat un joc ofensiv, bazat pe o defensivă strictă și pe contraatacuri axate pe calitățile jucătorilor. În Norvegia, românii au avut primele 20 de minute foarte bune, când și-au creat și câteva ocazii de gol, dar niciunul dintre aceste meciuri nu a fost câștigat”

“Selecționerul român a schimbat mulți jucători, dar nu și caracteristicile tactice. Va trebui să ne atingem limitele și să dăm sută la sută pentru a putea câștiga!”, a spus Foda, anunta FRF pe site-ul oficial.



Selectionerul Austriei inaintea meciului cu Romania: ”Ne așteaptă un joc foarte greu”