Echipa Nationala

Ianis Hagi, dezamagit de infrangerea din Germania: “Venisem sa luam cel putin un punct”

Titularizat de Mirel Radoi in meciul de la Hamburg, Ianis Hagi a deschis scorul dupa o faza spectaculoasa. Un gol care ne-a permis sa conducem Germania pana in minutul 52.

“Plecam de aici fara niciun punct. Obiectivul era sa luam cel putin un punct. Normal ca sunt dezamagit. Cand conduci cu 1-0 la pauza te gandesti sa tii de scor, sa mai marchezi pe contraatac. N-am reusit sa mai marcam, desi am avut sanse. Si un egal era bun, dar din pacate am luat acel gol din faza fixa.

“Suntem tristi, dar e un meci foarte important luni si trebuie sa ne concentram pe ceea ce vom face. Suntem o generatie noua, venim multi jucatori tineri. Grupul acesta devine mai puternic. Sa spunem ca e bine ca am pierdut doar la un gol diferenta, nu stiu daca e bine. Diferenta se vede la calificari.

Razvan Marin: “Ne-au dat repede primul gol”

“Din acest meci putem lua foarte multe lucruri pozitive. Au fost si lucruri negative. Cu siguranta ca ne doream sa obtinem un rezultat pozitiv. Stiam ca Germania va veni peste noi. Din pacate au dat destul de repede primul gol dupa pauza.

“Nu a fost niciun conflict (n.r. – cu Radoi) cum s-a spus. Am discutat dupa meci cu mister”, a declarat si Razvan Marin.

Germania a invins Romania, cu 2-1, dupa ce Romania a deschis scorul prin Ianis Hagi in prima repriza.

Gnabry si Muller au marcat golurile fostei campioane mondiale.Ianis Hagi, dezamagit de infrangerea din Germania: “Venisem sa luam cel putin un punct”