Echipa Nationala

Gică Popescu îl face praf pe Edi Iordănescu după remiza cu Elveția: ”Băi, Edi! Ce vorbești tu?”

Sursă foto: https://www.facebook.com/gicapopescuoficial/

Că România a scos un punct în Elveția nu a bucurat pe toată lumea. Gheorghe Popescu, spre exemplu, s-ar fi bucurat ca România să ia vreo șapte de la Elveția pentru a-și argumenta discursul post meci. Așa, la 2-2, acesta și-a îndreptat tunurile spre selecționerul Edward Iordănescu, de parcă România lui Gică Popescu a obținut marile rezultate de care ne amintim cu plăcere jucând altceva decât arta contraatacului. Singura diferență e că atunci ne apăram mai bine și aveam un alt Hagi pe teren. Îl invităm pe Gheorghe Popescu cu această ocazie să-și amintească de un anume meci cu Franța disputat pe 8 octombrie 1994 la Saint-Etienne și să spună de câte ori a trecut România de mijlocul terenului în acel 0-0 din preliminariile EURO 96. Da, România ”Generației de Aur” contra unei echipe a Franței care nici nu jucase la mondialul american.

Declarația plină de venin a lui Gică Popescu în studioul Prima tv după Elveția – România 2-2, în preliminariile EURO 2024:

”Am arătat ca o echipă nu mică, foarte mică. Să nu ne bucurăm prea tare pentru acest egal”.

”Lui Pușcaș îi cade mingea în cap, e noroc orb, ce să vorbești? E cel mai bun lucru făcut de Pușcaș în aceste două meciuri”.

”Este un rezultat mincinos. Fotbalul i-a pedepsit pe elvețieni că au intrat relaxați în repriza a doua.

”Băi, Edi, tu nu știi ce înseamnă să faci performanță la echipa națională, când Elveția era să te umfle cu 7-0. Să-l întrebe pe taică-su ce înseamnă echipa națională.

”Te-a făcut praf Elveția și tu vii să spui că creezi grup. La echipa națională sunt rezultate, grup creezi la echipa de club. Ce vorbești tu de drumul cel bun?! Doamne ferește să fie ăsta drumul cel bun. Nu grup, nu familie, rezultate. Ai făcut poate cele mai proaste două meciuri din istoria echipei naționale”.



Gică Popescu îl face praf pe Edi Iordănescu după remiza cu Elveția: ”Băi, Edi! Ce vorbești tu?”