Echipa Nationala

Edward Iordănescu: ”Șase puncte, obiectiv îndeplinit”

Selecționerul naționalei României, Edward Iordănescu, a vorbit la cald după victoria obținută cu Belarus, scor 2-1, în etapa secundă a preliminariilor EURO 2024.

Înainte de orice vreau să felicit echipa și să mulțumesc publicului. Le mulțumesc și celor din Andorra.

”Șase puncte, obiectiv îndeplinit. Jocul, dacă analizăm, a fost superior rezultatului. O primă repriză foarte bună, am avut ocazie mare de a face 3-0. La prima ocazie a primit gol. Nu știm să omorâm scorul.

”Legăm șase puncte după mai bine de doi ani. Dacă reușim să fim mai pragmatici până la final, mă pot declara mulțumit.

”Avem nevoie de rezultate pozitive, ne hrănim cu ele, prindem curaj. Vedem ce s-a întâmplat în Kosovo. Dacă noi făceam egal acasă cu Andorra, probabil eram linșați. Moldova a făcut 0-0 acasă cu Cehia, unde noi am câștigat cu 5-0. Hai să venim mai aproape de echipa națională dacă vrem să mergem la Campionatul European.

”Eram mai fericit dacă mai marcăm un gol și dacă nu primeam. Trebuie să învățăm din orice moment, dar e bine că învățăm la victorie”, a declarat Edward Iordănescu după meci la PrimaTV.

Andrei Burcă - ”Am controlat trei reprize autoritar, dar a venit această repriză în care am dat șanse adversarului de a pune presiune pe noi. După 2-0 am început să fim iarăși boemi. Nu trebuie să mai permitem așa ceva pe viitor”.

Vedeți aici cum arată clasamentul după două etape în Grupa I a preliminariilor.



Edward Iordănescu: ”Șase puncte, obiectiv îndeplinit”