Echipa Nationala

Comisia tehnica a FRF il propune in continuare pe Iordanescu pentru postul de selectioner

Comisia Tehnica din cadrul Federatiei Romane de Fotbal propune ca Edward Iordanescu sa continue pe banca primei reprezentative in pofida rezultatelor slabe din Liga Natiunilor.

“Am spus-o si o repet, am tot schimbat antrenori. S-a discutat asta si in sedinta si credem ca e cel mai bine sa avem continuitate.

“Am plecat la un drum cu Edi si nu ne abatem acum de la el. In plus, s-au vazut lucruri bune la echipa nationala la ultima actiune, lucruri care ne dau speranta pentru preliminariile pentru EURO 2024, chiar daca in viitoarea editie a Ligii Natiunilor vom evolua din nou in Liga C, la fel ca si la prima editie, cand era totusi o alta structura a grupelor”, a declarat Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF.

Stoichita a vorbit si despre tragerea la sorti a grupelor de calificare la EURO 2024.

“Ne dorim grupa din care sa ne calificam. Trebuie sa avem si putin noroc, dar si sa fim optimisti. Meciurile cu Muntenegru ne-au costat, pentru ca daca ne uitam la ceilalti doi adversari vom vedea ca am fost peste ei la rezultate directe.

“E bine ca nu am retrogradat in urna a 4-a pentru tragerea la sorti. Oricum nu se putea prin prisma faptului ca Germania nu participa in preliminarii, iar Rusia e exclusa, dar nici nu am fost unul dintre cele doua cel mai slab clasate locuri 4 din Liga B”, a mai spus directorul tehnic al FRF.

Tragerea la sorti va avea loc pe 9 octombrie la Frankfurt.

Romania a fost repartizata in a treia urna valorica. Detalii aici.



Comisia tehnica a FRF il propune in continuare pe Iordanescu pentru postul de selectioner