Echipa Nationala

Edward Iordanescu la finalul campaniei din noiembrie: "Fotbalul romanesc are potential si viitor"

Optimismul domneste la echipa nationala dupa victoria obtinuta de prima reprezentativa in deplasare cu Moldova, cu 5-0, in ultimul meci din 2022.

Selectionerul Edward Iordanescu a debutat nu mai putin de noua jucatori in meciurile din noiembrie, Slovenia (1-2) si Moldova (5-0), acesta afirmand ca Romania are viitor.

"Am facut trei reprize bune din patru si cred ca per total a fost o actiune reusita. Avem o medie de varsta de 23 de ani, cred ca este cae mai tanara din istorie. Fotbalul romanesc are potential si viitor", a declarat Edward Iordanescu la Pro Arena.

"Regret ca ne-a lipsit un pic de atenti sa reusim un rezultat bun si cu Slovenia. Acest rezultat (n.r. - cu Moldova) este un mic cadou pentru romani, dar sper sa vina si cel mare, sa mergem la Campionatul European", a mai spus selectionerul Romaniei.

Tricolorii vor strange din nou randurile in martie anul urmator, cand va debuta campania de calificare la Campionatul European, Germania 2024.Edward Iordanescu la finalul campaniei din noiembrie: "Fotbalul romanesc are potential si viitor"