Echipa Nationala

Edward Iordănescu îi răspunde lui Gică Popescu: ” Nu pot permite aşa ceva”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Selecționerul Edward Iordănescu a fost aspru criticat de fostul mare internațional Gheorghe Popescu după remiza din Elveția (2-2).

Revenit în țară, la rece, Iordănescu a transmis câteva gânduri pe pagina lui de Facebook.

”Indiferent de câte ori m-a jignit sau mă va jigni Gică Popescu, voi păstra mereu întreg respectul meu pentru FOTBALISTUL Gică Popescu şi cariera acestuia.

”La fel cum, indiferent din partea cui vine o critică, o analiză sau o sugestie, sunt mereu deschis să ascult, să învăţ şi să accept dacă am greşit. Ca să pot deveni mai bun în profesia mea.

”Dar indiferent nu pot să rămân când Gică Popescu foloseşte în raport cu mine adresări care depăşesc bunul-simţ şi sunt împotriva educaţiei mele şi a valorilor în care cred. Nu pot permite aşa ceva. Nu îi sunt dator cu nimic domnului Popescu, deşi port toată recunoştinţa FOTALISTULUI Gică Popescu pentru ce a făcut în tricoul României.

”Dacă un conducător de club, campion al României, cu jucători la echipa naţională, are un asemenea limbaj degradant în spaţiul public la adresa unui antrenor, fără să se gândească măcar cum primesc tricolorii, unii din ei fotbalişti ai clubului său, aceste exprimări, atunci ce repere să le mai oferim acestora?!”, a transmis Iordănescu.



Edward Iordănescu îi răspunde lui Gică Popescu: ” Nu pot permite aşa ceva”