Echipa Nationala

Artean, convocarea surpriză din lotul lui Iordănescu: ”Niciodată nu este prea târziu”

Sursă foto: captura youtube FRF

În vârstă de 30 de ani, mijlocașul Andrei Artean de la Farul Constanța se numără printre jucătorii convocați de Edward Iordănescu pentru dubla cu Israel și Elveția din preliminariile EURO 2024.

”Chiar dacă am 30 de ani, niciodată nu este prea târziu. Ştiu că selecționerul m-a urmărit de mult timp şi chiar aşteptam acest moment. Cred că e o mândrie să fii la echipa națională. Orice jucător îşi doreşte să îşi reprezinte țara. Nu mă aşteptam să fiu convocat, a fost neaşteptat, mai ales că este o convocare foarte, foarte importantă. E un lucru mare pentru mine”, a declarat Artean într-un interviu acordat pentru FRF Tv.

”Voi încerca şi eu să îi ajut pe cei mai tineri cu cât pot, dar cu siguranță şi eu voi lua foarte multe lucruri de la cei care sunt la echipa națională de mai mult timp, care au făcut o treabă foarte bună”, a mai spus Artean.

România are nevoie de un punct în meciul cu Israel de sâmbătă, 18 noiembrie, pentru a obține calificarea la Campionatul European.

Israel a remizat cu Elveția într-o restanță din grupa României, astfel că tricolorii au fost egalați la puncte de elvețieni (16). Israel se află la patru puncte în spate.

Tricolorii încheie campania de calificare pe teren propriu, în 21 noiembrie, contra Elveției.

 


Artean, convocarea surpriză din lotul lui Iordănescu: ”Niciodată nu este prea târziu”