Fotbal

Duelul Universitatilor din prima liga: Craiova vs Cluj (sambata, 21:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Arena "Ion Oblemenco" din Craiova gazduieste, sambata seara, de la 21:00, duelul dintre echipa locala Universitatea si Universitatea Cluj.

Cotele CASA Pariurilor: Craiova 1.67| Egal 3.65| U Cluj 5.60

O confruntare care ii aduce fata in fata pe Mirel Radoi si Eugen Neagoe, doi tehnicieni din generatii diferite care nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Un fost selectioner si un fost secund al nationalei Romaniei lupta pentru punctele puse in joc, avand obiective diametral opuse.

Craiova lui Radoi vizeaza o pozitie cat mai buna in clasamente care sa-i permita atacarea titlului de campioana, in timp ce Sepcile Rosii vor sa se mentina in prima liga dupa promovarea spectaculoasa la barajul cu Dinamo.

Universitatea Craiova (27 puncte) ocupa locul patru in clasament si vine dupa trei victorii consecutive in campionat.

De cealalta parte, moralul celor de la Universitatea Cluj este la cote inalte dupa victoria obtinuta etapa precedenta pe teren propriu cu FCSB (2-1).

A fost primul succes pentru echipa lui Neagoe dupa doua infrangeri la rand.

Locul 12 ocupat de Universitatea Cluj inaintea meciului de la Craiova, cu 17 puncte in cont. Cu un succes in Banie cei de la U ar ajunge in zona de la limita playoff-ului.

Craiova a obtinut 17 puncte din 24 posibile pe teren propiu, unde a pierdut un singur meci sezonul acesta, 0-1 cu Rapid, castigand cinci din ultimele sase partide.

Universitatea Cluj e doar a 14-a intr-o ierarhie a punctelor obtinute in deplasare, adunand sase puncte in opt meciuri pe teren strain. Singura victorie a fost obtinuta la Mioveni (1-0) in urma cu trei etape.

De la revenirea fotbalului craiovean pe prima scena din 2014, Universitatea Craiova si Universitatea Cluj s-au mai intalnit de trei ori in principala competitie interna, de doua ori s-au impus oltenii, iar o partida s-a terminat la egalitate.

Cea mai recenta confruntare directa a avut loc pe 24 iulie 2022, U Cluj - Universitatea Craiova 1-1, goluri marcate de Ioan Filip, respectiv Paul Papp.

Mirel Radoi si Eugen Neagoe propun un duel in premiera din postura de antrenori.

Eugen Neagoe contra celor de la Universitatea Craiova in campionat: 9 jocuri – doua victorii - doua remize - 5 infrangeri.



Duelul Universitatilor din prima liga: Craiova vs Cluj (sambata, 21:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor