CSA Steaua

Oficial: CSA Steaua nu va avea drept de promovare in Liga 1

In ziua prelungirii contractului pentru antrenorul Daniel Oprita, comandantul CSA Steaua a confirmat public ca echipa din Ghencea recent promovata in Liga 2 nu va avea dreptul de a evolua sezonul urmator in primul esalon, in cazul unei noi promovari.

"Nu vom reusi sa indeplinim conditiile impuse de Legea Sportului pana la termenul limita.

"Nu ne putem permite sa facem pasi pripiti si sa repetam greselile din trecut. Nu vrem sa ne intoarcem cu multi ani in urma.

"Avem nevoie de timp pentru a consolida echipa si pentru a gasi cele mai bune solutii care sa respecte cadrul normativ in vigoare. Avem tot sprijinul MApN si sunt convins ca vom gasi sprijinul investitorilor seriosi din zona de business", a declarat comandatul Razvan Bichir al CSA Steaua Bucuresti.

In alta ordine de idei, "militarii" vor sustine sase meciuri amicale in pregatirea sezonului de Liga 2 care debuteaza la 31 iulie.

Printre partidele de verificare se numara si meciul de inaugurare al noului stadion Steaua in compania sarbilor de la OFK Belgrad intr-o reeditare a partidei din 1974 de la inaugurarea vechiului stadion. Un meci incheiat la egalitate, scor 2-2, pe 9 aprilie 1974.Oficial: CSA Steaua nu va avea drept de promovare in Liga 1