Fotbal

Craiova lui Mititelu promoveaza in Liga 3 la masa verde

Sursă foto: fcucraiova1948.ro

Castigatoare detasata a campionatului Judetului Dolj, echivalentul Ligii a 4-a, echipa FC U Craiova 1948 a lui Adrian Mititelu a obtinut fara lupta promovarea in al treilea esalon.

Echipa alaturi de care se afla suporterii craioveni din Peluza Sud ar fi trebuit sa o intalneasca in dubla mansa de baraj pe AS Gloria 2015 Cornesti, campioana Judetului Dambovita.

Confruntarea nu va mai avea loc deoarece adversarea oltenilor nu detine Certificat de Identitate Sportiva (CIS).

Astfel, in sezonul viitor al Ligii 3 vom urmari duelul dintre FC U Craiova 1948 si CSU Craiova 2, echipa secunda a formatiei din prima liga, castigatoarea Cupei Romaniei.

In 2013, pe cand activau in Liga 2, FC Universitatea Craiova si CS Universitatea Craiova s-au duelat pe vechiul Ion Oblemenco intr-un meci care, la momentul respectiv, a servit drept barometru in ceea ce priveste sprijinul suporterilor olteni pentru cele doua echipe.

Intre timp FC Universitatea Craiova a disparut din fotbalul romanesc si in locul acesteia Mititelu a infiintat o noua societate si o noua echipa cu numele FC U Craiova 1948, in timp ce formatia CSU Craiova a ajuns in Liga 1 si chiar in cupele europene.

In situatia celor de la FC U Craiova 1948 se mai afla ACSM Ceahlaul Piatra Neam, AS Unirea Cristuru Secuiesc si ACS 1.Fotbal Club Gloria, echipe de asemenea promovate la masa verde.



Craiova lui Mititelu promoveaza in Liga 3 la masa verde