Conference League

Top 5 informații după FCSB - Nordjelland

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

De la spectatorii de pe Ghencea și până la declarațiile sau mutările de după meciul  FCSB - Nordsjaelland, iată mai jos un top 5 realizat la capătul partidei de joi din turul 3 preliminar al Conference League.
FCSB, doar 0-0 în Ghencea cu Nordsjaelland. Un meci fără șut pe poartă pentru roș-albaștri

1. 27.135 de spectatori
Conform anunțului făcut de organizatori. 27.135 de spectatori au fost prezenți pe Ghencea la  FCSB - Nordsjaelland. În 24 de ore se vânduseră 22.000 de bilete, iar în a doua zi de vânzări doar 5.000 în plus. Derby-ul FCSB - CFR Cluj 1-0, disputat duminică, în Liga 1, a adunat mai mulți spectatori, 28.519.

2. Statistici
FCSB nu a avut nici un șut pe spațiul porții, ci 8 pe lângă. Danezii au tras de 3 ori pe poartă și de 6 ori pe lângă, având și o bară. FCSB a avut doar 2 cornere, față de 5 ale adversarilor. 
Danezii au încasat un cartonaș roșu și două galbene, FCSB - 4 galbene.

3. Plecări de la FCSB
Gigi Becali a anunțat după meci că Vali Gheorghe va pleca împrumut, iar Edjouma este în tratative cu Bari. 

4. Declarația zilei: „Le-am luat smântâna din ei în seara asta”
Declarația de după meci îi aparține lui Gigi Becali. „Faptul că am scos rezultatul cu echipa asta e extraordinar, joacă chiar bine, pasează, mingea doar la ei. Returul cum îl văd, doar dacă vrea Dumnezeu, dar ca să te califici nu ai cum cu ăștia, nu poți să le dai gol. Dacă le dai, nu ai cum, mingea e doar la ei, nu obosesc.Să fie egalitate până la final, 11 metri, a luat fundașul central roșu, au trei accidentați, am scos untul din ei și noi. Le-am luat smântâna din ei în seara asta, urmează să le dăm glonț”, a spus Gigi Becali.

5. Performanță
Anul trecut, FCSB a reușit calificarea în grupele Conference League. După acest 0-0 acasă cu Nordsjaelland, roș-albaștrii sunt în pericol să nu se califice nici măcar în playoff. Meciul retur Nordsjaelland - FCSB are loc pe 17 august, de la ora 19:30.



Top 5 informații după FCSB - Nordjelland