Conference League

Dică nu a făcut schimbări la pauză. „Căutăm de toate, atacanți, mijlocași, apărători”

Nicolae Dică a declarat după calificarea în Turul III preliminar cu Conference League că echipa are ca obiectiv calificarea în grupele competiției. El s-a îinut de cuvânt cu ceea ce a spus înainte de preluarea mandatului și nu a făcut schimbări la pauză.

„Cautam de toate atacanti, mijlocasi, aparatori. Imi doresc ca suporterii sa fie alaturi de noi”, a spus Dica la conferinta de presa de dupa meciul de joi seara, castigat cu 4-2 contra celor de la Saburtalo

Pauza l-a prins pe Dică indicând pe tabelă 1-0, un scor la care FCSB ar fi urmat, dacă rămânea așa, să joace prelungiri. Cu toate acestea, Dică a păstrat echipa, iar telefonul nu a sunat pentru celebrele schimbări. Sau Dică și-a închis mobilul.

Totuși, așa cum chiar el a spus la conferința de presă, patronul a venit înainte de meci și a vorbit cu jucătorii, fără să știe exact ce. „Becali a stat de vorba cu baietii inainte de meci, nu stiu ce le-a spus, probabil incurajari”.

Dică a terminat conferința de presă cu laude la adresa conducerii FCSB, ceea ce nu i se poate imputa, având dreptate prin ceea ce a spus. „Imi pare bine ca patronul echipei mi-a oferit sansa sa imi dea echipa pe mana in Liga 1 si cupe europene. Altii nu au crezut in mine”.



Dică nu a făcut schimbări la pauză. „Căutăm de toate, atacanți, mijlocași, apărători”