Conference League

CFR Cluj salveaza remiza in Kosovo cu un gol in minutul 90+1

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Campioana Romaniei a evitat, in extremis, o noua rusine de proportii istorice, joi seara, in meciul cu FC Ballkani din Kosovo, in prima etapa din Grupa G a UEFA Conference League. Asa am trait Ballkani - CFR Cluj

Un meci incheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), dupa ce echipa kosovara a deschis scorul prin Thaci, in minutul 65.

Yuri Matias a adus egalarea in primul din cele cinci minute suplimentare acordate de arbitrul elvetian al meciului de la Pristina.

Portarul Scuffet a trimis lung in marginea careului advers, iar Burca a deviat spre Yuri Matias urcat in sase metri si stoperul CFR-ului a marcat cu capul.

O faza la care gazdele au reclamat un fault in atac, insa arbitrul Urs Schnyder a ramas pe pozitie si a validat golul celor de la CFR Cluj.

Echipa pregatita de Dan Petrescu a facut insa un meci slab in Kosovo, departe de asteptarile unei confruntari intre campioana Romaniei si campioana unui stat pe care nu-l recunoaste mare parte din Europa, printre care si tara noastra, dar aceasta este deja o alta discutie.

Saptamana viitoare CFR Cluj va primi in Gruia vizita echipei turce Sivasspor, in etapa a doua din UEFA Conference League.

Caseta tehnica

FC Ballkani: Frasheri - Thaci, Dellova, Jashanica, Thaqi – Korenica (Lucas 75), Zyba (Bekteshi 79), Emerllahu - Gripshi, Rrahmani (Abazi 84), Krasniqi (Berisha 85). Antrenor: Ilir Daja.

CFR Cluj: Scuffet - Braun, Matias, Burcă, Camora – Boateng (Bordeianu 73), Mistrati (Păun 46), Cvek (Buş 86) - C. Deac (Petrila 73), Yeboah, Roger (Malele 62). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Dellova 18 / Boateng 51, Yuri 89.

Arbitri: Urs Schnyder - Marco Zurcher, Zurcher Benjamin (Elveţia).



CFR Cluj salveaza remiza in Kosovo cu un gol in minutul 90+1