Conference League

48 de ore pentru biletele de la FCSB – Nordsjaelland. Vânzarea începe online, marți, de la 18:00. Se știu și prețurile

Biletele pe Stadionul Ghencea pentru meciul FCSB – Nordsjaelland se vor pune în vânzare marți la ora 18:00, diar online. FCSB joacă prima manșă din Turul 3 preliminar al Conference League cu danezii de la Nordsjaelland, joi, 10 august, de la ora 21:30, live pe onlinesport.ro. Biletele online se pot cumpăra până joi la ora 19:00.
FCSB a ascultat ordinul Armatei pentru a juca pe Ghencea. CSA să cu pixul în mână să semneze

Marți, în jurul orei 18:00 se va da startul pe siteul FCSB pentru vânzarea online. Așadar, cei interesați trebuie să urmărească siteul oficial al roș-albaștrilor, să își ia din timp și să evite specula pe care am văzut-o recent la partida de pe Arcul de Triumf, de la FCSB - Dinamo.

Chiar dacă timpul de vânzare este scurt, cel mai probabil meciul se va juca cu casa închisă.

De menționat este că la meciul FCSB - CFR Cluj, primul jucat de roș-albaștri în Ghencea după o pauză de opt ani, din totalul de 27.540 de bilete puse la vânzare, peste 22.000 dintre acestea au fost cumpărate de fanii vicecampioanei până miercuri în jurul prânzului - adică în doar 5-6 ore de la punerea la vânzare online. La casele de bilete au fost introduse ulterior doar câteva sute de bilete pentru a oferi posibilitatea celor fără internet, dar și persoanelor cu dizabilități, să aibă acces la meci.

FCSB anunță că biletele pentru partida cu FC Nordsjælland, contând pentru turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League și care se va disputa pe Stadionul ”Steaua” (joi – 21:30), se vor pune în vânzare online pe www.bilete-fcsb.ro marți, 8 august 2023,, începând cu ora 18:00.

Prețurile biletelor sunt următoarele:
PELUZE – 30 LEI
TRIBUNA – 50 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 2 – 100 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 1 – 150 LEI
VIP – 250 LEI

Biletele vor fi disponibile și la casele de bilete de la Stadionul ”Steaua” joi, între 11:00 și 19:00.

FCSB vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

Suporterii care se vor prezenta cu biletele în format digital, pe telefonul mobil, trebuie să respecte următoarele condiții, pentru a se asigura că acestea pot fi citite corect de turnichet:

1. Să seteze luminozitatea ecranului la maximum.
2. Codul QR să nu fie maximizat pe ecran.
3. Să procedeze la trecerea de turnichet numai după ce biletul a fost validat de acesta (afișajul devine verde).

E-ticketele pot fi achiziționate până joi, 10 august, la ora 19:00.



48 de ore pentru biletele de la FCSB – Nordsjaelland. Vânzarea începe online, marți, de la 18:00. Se știu și prețurile