FCSB

FCSB a ascultat ordinul Armatei pentru a juca pe Ghencea

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Cu doar câteva zile înaintea meciului cu danezii de la Nordsjaelland din turul 3 preliminar al Conference League, FCSB a trebuit să facă un pas dorit de CSA Steaua, și anume să anunțe public că la acest moment „FCSB nu este Steaua”. FCSB a semnat contractul pentru a evolua în acest meci pe Ghencea, dar CSA trebuie să semneze de asemenea, iar mesajul de mai jos a fost dat cu acest scop. Meciul se va juca în Ghencea, pentru că FCSB s-a conformat ordinelor Armatei.
48 de ore pentru biletele de la FCSB – Nordsjaelland. Vânzarea începe online, marți, de la 18:00. Se știu și prețurile

Cei de la FCSB au anunțat UEFA că meciul se va disputa în Ghencea, pentru ca ulterior să vină cu un mesaj oficial în acest sens și pe propriile canale de comunicare din social media.

Reprezentanții CSA Steaua au susținut că din partea FCSB au apărut mai multe referiri în spațiul public care insinuează că FCSB ar fi Steaua, lucru trecut în contractul dintre cele două părți ca fiind interzis.

Pentru a putea disputa totuși meciul cu danezii pe Ghencea, din partea FCSB a apărut un comunicat prin care clubul lui Gigi Becali se delimitează de tot ceea ce înseamnă numele ”Steaua”. Inclusiv siteul FCSB este actualizat marți, 8 august 2023, pentru a elimina referirile la Steaua, inclusiv trofee sau alte aspecte.

Redăm mai jos comunicatul celor de la FCSB:

”Având în vedere clauzele contractuale impuse de Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua” pentru punerea la dispoziție a Stadionului ”Steaua” nr. A6196/31.07.2023 și litigiile existente între cele două părți, care își dispută drepturile de proprietate intelectuală asupra mărcilor ”STEAUA”, până la soluționarea definitivă a acestora de către instanțele de judecată, FCSB se delimitează de declarațiile publice ale unor reprezentanți ai staff-ului său, în legătură cu situația respectivelor mărci”.

Gigi Becali a anunțat, la rândul său, că a căzut la înțelegere cu reprezentanții Armatei și că joi FCSB va juca din nou în Ghencea.

”Au fost niște discuții. Ei ne-au reproșat și ne-au trimis notificări că Șut și Compagno au zis Steaua, ne-au cerut să ne dezicem de declarațiile care afectează CSA. Ce? Da, domn’e, ne dezicem! Ce vă afectează? Că nu știu ce site-uri… Bine, domn’e, o să facem site-urile în așa fel încât să nu vă afecteze cu nimic că nu ne deranjează. Și atunci am căzut la înțelegere cu ei. Chiar ne-au zis că putem să anunțăm UEFA și mâine va fi semnat contractul. Adică noi l-am semnat de astăzi, dar mâine trebuie să îl semneze ei. Dar ne-au spus că putem să anunțăm”, a spus Becali pentru Prosport Live.

Meciul FCSB – Nordsjaelland, programat joi seara de la 21:30, va fi live text pe onlinesport.ro.

 


FCSB a ascultat ordinul Armatei pentru a juca pe Ghencea