Fotbal

Concordia nu vrea sa joace sambata cu Steaua

Ionut Chirila, antrenorul echipei Concordia Chiajna, afirma ca nu va putea alinia niciun unsprezece pe teren, sambata seara, contra campioanei Steaua Bucuresti pentru ca jucatorii sai au primit liber doua zile.

Chirila sustine ca o echipa din Liga 1 trebuie sa afle cu 48 de ore minim inainte ce meci are de jucat, conform regulamentului. Cum partida cu Steaua ar fi sambata, el spune ca nu se va prezenta pe teren si ca asteapta o programare din timp, pentru a-si putea aduna jucatorii.

"Intamplator am dat liber jucatorilor eu fiind plecat din tara. Cum sa-i aduc din tara pe toti cu neveste si prietene intr-un timp atat de scurt? In plus, prin regulament meciul trebuie programat si anuntat pe site-urile FRF, CCA si LPF, ceea ce acum nu se intampla. Si asa am mai disputat un meci in mijlocul cantonamentului, meci pe care nu ar fi trebuit sa-l disputam niciodata. Eu cred ca acest meci nu se joaca sambata seara. Daca vom fi obligati sa jucam, vom contesta decizia si vom castiga", a declarat Ionut Chirila, antrenorul Concordiei Chiajna, la Digi Sport.

Clubul Steaua a anuntat pe site-ul oficial ca meciul cu Rapid de sambata seara nu se va mai juca in urma deciziei TAS de retrogradare a giulestenilor, dar ca in locul giuletenilor vor evolua cei de la Concordia Chiajna in conformitate cu programul stabilit initial.

Comitetul Executiv al FRF se va reuni abia luni pentru a stabili cand va avea loc meciul.

Cei de la Steaua, prin Mihai Stoica, au fost revoltati de aceasta reprogramare, pentru ca le incurca programul. Si asa mai au un meci din etapa a doua amanat, acum ar mai urma sa aiba unul din etapa a treia, care se adauga programarilor din cupele europene.



Concordia nu vrea sa joace sambata cu Steaua