Champions League

VIDEO Sami Khedira prefateaza meciul Manchester City - Real Madrid

Socul serii de miercuri din UEFA Champions League, Manchester City – Real Madrid, a fost analizat in exclusivitate pentru bwin de Sami Khedira, mijlocasul lui Real Madrid. Neamtul vorbeste despre planurile galacticilor pentru meciul din Anglia si marturiseste ca Borussia Dortmund le-a aratat lui si colegilor sai cum sa ii infrunte pe oamenii lui Mancini.


 

Sami Khedira vorbeste în exclusivitate pentru bwin înainte de meciul lui Real Madrid cu Manchester City, în grupa D a UEFA Champions League
Real Madrid merge la Manchester stiind ca o victorie ar apropia calificarea în primavara Champions League. Cu doua goluri marcate în ultimele cinci minute ale meciului tur, Real Madrid
s-a impus cu scorul de 3-2 în clasicul pe care l-a gazduit în septembrie pe stadionul Santiago Bernabeu.

Înainte de returul de mâine, mijlocasul neamt al Realului, Sami Khedira, vorbeste despre cum vrea campioana Spaniei sa se impuna si la Manchester. “Dortmund ne-a aratat cum sa-i înfruntam pe cei de la City, cu un joc compact, luptând pentru fiecare minge si încercând sa ne impunem stilul. Cred ca avem sanse bune. Cert e ca trebuie sa ne concentram pentru impune jocul nostru si forta ofensiva.”

Khedira crede totusi ca Real trebuie sa fie precauta în fata vedetelor lui City: Aguero, Tevez, Silva si Balotelli. “Sunt printre cei mai buni din lume”, spune Khedira, continuând: “Fiecare dintre acesti jucatori poate fi decisiv, deci nu ne putem concentra exclusiv pe unul singur. Va trebui sa jucam cu grija si sa încercam sa îi tinem sub control”.

Întrebat despre forma sa, mijlocasul lasa de înteles ca înca nu a ajuns la turatie maxima. “Ma simt mai bine decât în alte sezoane, dar cred ca un fotbalist nu trebuie sa spuna niciodata ”. Trebuie sa încerci mereu sa te îmbunatatesti. Desi cred ca joc la un nivel foarte bun, e mereu loc de mai bine”.

Privind mai departe de faza grupelor, o favorita clara la câstigarea titlului e greu de determinat pentru jucatorul Realului. “Ca în fiecare an, exista si acum un grup de favorite si nu ar fi corect sa numesc vreo echipa”.

Reluând subiectul meciului de mâine, Khedira a concluzionat încrezator: “Cred ca avem sanse mari sa câstigam”. Bookmakerii bwin par sa fie de acord, oferind o cota de 2.05 pentru victoria Realului, 3.00 pentru un success de-al lui City si 3.80 la remiza.

Selectie de cote disponibile pe bwin.com (cotele pot suferi modificari)
 

Manchester City           3.80                Egal        3.00               Real Madrid                 2.05

Spartak Moscova         9.50                Egal        5.75               FC Barcelona              1.26

Galatasaray                  1.95                Egal        3.70               Manchester United      3.50

CFR Cluj                       2.85                Egal        3.50                Paris St. Germain        2.30

Valencia                         3.50                Egal        3.70                Bayern Munchen         1.95

Juventus                        1.83               Egal        3.70                 Chelsea                       3.90

Ajax                                  3.90               Egal        3.90                 Borussia Dortmund    1.80

 

Câstigãtoarea competitiei

Barcelona                     3.75

Real Madrid                  4.00

Bayern Munchen          6.50

Borussia Dortmund     9.00

Manchester United      10.00

Chelsea                         17.00

 



VIDEO Sami Khedira prefateaza meciul Manchester City - Real Madrid