Champions League

Test de foc pentru Stanciu si Chipciu in Champions League

Sursă foto: twitter.com/rscanderlecht

Anderlecht Bruxelles, echipa la care sunt legitimati internationalii romani Nicolae Stanciu si Alexandru Chipciu, primeste miercuri seara vizita lui Paris Saint Germain, in etapa a 3-a din Champions League.

Ultima oara cand parizienii au ajuns la Bruxelles nu s-a terminat prea bine pentru Anderlecht, in urma cu patru ani PSG administrand un aspru 5-0 violetilor. Zlatan Ibrahimovic marca atunci nu mai putin de patru goluri.

Ibra nu se mai afla in lotul vicecampioanei Frantei, dar Neymar si Mbappe alaturi de Cavani formeaza un trident ofensiv de cinci stele.

Anderlecht a pierdut ambele meciuri disputate pana acum in Grupa B, de fiecare data cu 3-0, in deplasare cu Bayern si acasa cu Celtic, si a castigat un singur meci din ultimele opt disputate pe teren propriu in Champions League.

De cealalta parte, PSG are o singura infrangere in ultimele opt meciuri cu formatii belgiene si aceasta dateaza din sezonul 1982/83 potrivit statisticilor de la UEFA.

PSG n-a primit niciun gol in primele doua meciuri din acest sezon european, dupa 5-0 in deplasare cu Celtic si 3-0 acasa cu Bayern, meci in urma caruia Carlo Ancelotti a fost dat afara de  pe banca bavarezilor.

Meciul de pe Constant van den Stock va fi arbitrat de cehul Pavel Kralovec.



Test de foc pentru Stanciu si Chipciu in Champions League