Champions League

Test de foc pentru PAOK Salonic in playoff-ul Ligii Campionilor

Sursă foto: twitter.com/PAOK_FC

PAOK Salonic, echipa pregatita de Razvan Lucescu, este la un pas de calificarea in grupele Ligii Campionilor, insa Benfica Lisabona este un adversar de temut pentru echipa elena.

Test de foc pentru PAOK Salonic in playoff-ul Ligii Campionilor

PAOK a debutat devreme in actualul sezon al cupelor europene, eliminandu-le pana in aceasta faza playoff pe FC Basel (5-1 la general) si Spartak Moscova (3-2 la general), doua dintre echipele obisnuite cu faza grupelor.

Benfica Lisabona urmareste a noua calificare consecutiva in grupele celei mai importante competitii din fotbalul european, iar pentru aceasta “vulturii” lusitani vor arunca pe teren cei mai valorosi jucatori.

Vedeti aici cotele oferite de Baumbet pentru meciul Benfica - PAOK

Vor lipsi de la Benfica trei piese importante, chilianul Castillo, nigerianul Ebuehi si croatul Krovinovic, toti accidentati, in timp ce brazilianul Jonas este dat ca incert.

PAOK n-a depasit niciodata faza playoff-ului, dar prezenta in aceasta runda asigura pentru echipa lui Razvan Lucescu siguranta cel putin a grupelor Europa League.

Benfica a eliminat-o in turul 3 preliminar pe Fenerbahce Istanbul, cu 2-1 la general, iar in prima etapa din campionatul lusitan a dispus de Vitoria Guimaraes, cu 3-2.

Cele doua echipe s-au mai intalnit in doua duble pana acum. Benfica o elimina pe PAOK la penalty-uri dupa 3-3 la general in sezonul 1999/2000 al Cupei UEFA, pentru in sezonul 2013/2014 sa transeze disputa cu 4-0 la general.

Test de foc pentru PAOK Salonic in playoff-ul Ligii Campionilor

Benfica e o formati redutabila pe teren propriu. Sezonul precedent a castigat 14 din cele 17 meciuri de campionat disputate pe Da Luz.

PAOK primeste putine goluri in deplasare. Spre exemplu, in ultimele 15 meciuri de campionat echipa elena a incasat doar noua goluri. In plus, PAOK este neinvinsa in cele patru meciuri oficiale disputate in acest sezon european.

Ultimele sase meciuri disputate de Benfica au fost partide de sub 2.5 goluri.

Partida de la Lisabona va fi arbitrata de o brigada din Serbia, cu reputatul Milorad Mazic la centru.



Test de foc pentru PAOK Salonic in playoff-ul Ligii Campionilor