Champions League

Tensiune la cote inalte intre Mourinho si Mancini

Duelul dintre Galatasaray si Chelsea a inceput inca de la nivelul declaratiilor celor doi antrenori, acestia intrand intr-o polemica de la distanta pe subiectul cine a fost mai antrenor la Internazionale Milano.

Roberto Mancini, actualul tehnician al celor de la Galatasaray, a inceput disputa dupa ce a afirmat, marti, ca echipa Inter Milano castigatoare a Champions League in 2010 a fost creata de el si ca Mourinho a gasit o masinarie perfect functionala.

"Mourinho a castigat Champions League cu Inter pentru ca a avut la dispozitie o echipa foarte buna. Cand am ajuns eu la Inter aceasta juca foarte rau si eu am fost acela care am schimbat jocul echipei", a spus Mancini pentru London Evening Standard.

Vorbele lui Mancini nu aveau cum sa nu ajunga la urechile lui Mourinho si cu atat mai mult nu aveau cum sa nu starneasca o reactie pe masura.

Mourinho s-a amuzat copios cand a auzit vorbele lui Mancini, dupa care a replicat: "Este amuzant, este amuzat. Este amuzant pentru ca in echipa mea din acea finala de Champions League se regaseau jucatori precum Lucio, Thiago Motta, Diego Milito, Samuel Eto'o, Goran Pandev si Wesley Sneijder. In primul meu 11 existau sase jucatori care nu lucrasera cu el (n.r. - Mancini)".



Tensiune la cote inalte intre Mourinho si Mancini