Champions League

Suspiciune de blat la un meci din Liga Campionilor

Sursă foto: https://twitter.com/ThreeAt_TheBack

Publicatia franceza L’Equipe dezvaluie intr-un articol publicat vineri ca meciul dintre Paris Saint-Germain si Steaua Rosie Belgrad incheiat cu victoria campioanei Frantei, scor 6-1, ar face obiectul unui aranjament.

L’Equipe scrie ca la atentionarea UEFA autoritatile franceze au deschis o ancheta in acest caz, dupa ce cu doar cateva zile inainte au fost primite semnale potrivit carora un oficial al clubului belgradean ar fi intentionat sa parieze, cu ajutorul unor complici, suma de cinci milioane de euro pe infrangerea echipe sale la mai mult de cinci goluri diferenta.

Oficialii de la PSG au reactionat pozitionandu-se in afara oricarei suspiciuni de trucare si ca se pun la dispozitia oricarei anchete care va fi efectuata pentru stabilirea adevarului.

PSG o demolase pe Steaua Rosie Belgrad inca dinaintea pauzei, cand tabela arata deja 4-0.

In partea secunda alte doua goluri au fost incasate de belgradeni, iar la una dintre reusite imaginile tv l-au surprins pe portarul campioanei Serbiei razand cu gura pana la urechi dupa ce scosese mingea din poarta.

Intamplarea face ca meciul sa se fi incheiat cu 6-1, adica la cinci goluri diferenta, exact scorul corect pentru a alimenta teoria conspiratiei din acest caz.

Intorcandu-ne in timp, in august 1997, aceeasi Paris Saint-Germain si tot o stea din estul Europei, Steaua Bucuresti, erau protagonistele unui rezultat similar (5-0 in acel caz) despre care au existat anumite suspiciuni.

In abesenta vreunei probe totul a fost clasat si a ramas de domeniul teoriei conspiratiei.



Suspiciune de blat la un meci din Liga Campionilor