Champions League

Steaua, cu Georgia in minte

Declaratiile si asteptarile din partea Stelei Bucuresti si ale lui Dinamo Tbislisi sunt rezervate inainte de meci, insa adevarul este ca toata lumea se asteapta ca echipa romana sa obtine un rezultat bun marti seara, in Turul 3 preliminar al Champions League.

Dinamo Tbilisi nu are nici un meci jucat pana acum in campionat (incepe pe 11 august) si a avut un tur doi preliminar in Liga Campionilor usor, in care a trecut en fanfare de Streymur cu scorul cumulat de 9-2.

Steaua a jucat deja o Supercupa si o etapa de campionat, pe langa dubla mansa cu Vardar Skopje din Champions League si nu ar trebui sa se teama de georgieni. Singurul care naste un semn de intrebare este Dusan Urhin Jr, antrenorul lui Dinamo si cel care are experienta cu echipele din Romania, antrenand cu succes Poli Timisoara si CFR Cluj. Numai ca fotbalul romanesc s-a schimbat mult de atunci, iar echipa Stelei din ultimul an si jumatate este cu totul altceva, o necunoscuta pentru Urhin Jr.

De aceea, spre deosebire de partida cu Vardar, se poate astepta un meci mai calculat al Stelei, din care sa rezulte un egal. Reghecampf are la dispozitie un lot mai puternic si mai experimentat, insa nici georgienii nu stau rau, avand cateva vedete care pot pune probleme. Xisco este principalul marcator al echipei adverse, cu 24 de goluri sezonul trecut.

Chiriches si Tanase, menajati in returul cu Vardar, vor juca contra lui Dinamo. In atac, Piovaccari nu va intra probabil titular, iar in locul sau va juca Nikolic.

Gazonul va fi bun, ceea ce va favoriza un joc frumos de ambele parti, iar Steaua ar trebui sa fie la potentialul tehnic maxim.

Steaua este motivata la meci si stie ca daca trece de Turul 3 preliminar are asigurate biletele pentru primavara europena, in grupele Ligii Europa, chiar daca ar fi eliminata in playofful Ligii Campionilor.

Echipa probabila a Stelei:
Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa, Stanciu, Tanase - Piovaccari/Nikolic



Steaua, cu Georgia in minte