Champions League

Spectacol total pe Bernabeu cu șase goluri între Real Madrid și Manchester City

Sursă foto: https://twitter.com/realmadrid/

În poate cel mai așteptat duel din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Real Madrid și Manchester City au remizat scor 3-3 la capătul unui meci extrem de spectaculos.

Prima acțiune ofensivă a celor de la Manchester City a dus la deschiderea scorului, după o lovitură liberă obținută de Jack Graelish în duel cu Aurelien Tchouameni, jucător care va fi suspendat în returul din Anglia.

Bernando Silva avea să-l învingă cu ușurință pe portarul ucrainean Andrey Lunin cu un șut din lovitură liberă pe colțul scurt.

Real Madrid s-a aruncat spre poarta adversă și Eduardo Camavinga a restabilit egalitatea cu un șut ușor deviat.

După alte două minute liderul din La Liga a trecut la conducere prin brazilianul Rodrygo, jucător care a finalizat spectaculos după o acțiune de contraatac, ajungând la 16 goluri în actualul sezon.

Începutul părții secunde a aparținut ”cetățenilor”, oamenii lui Pep Guardiola răsturnând scorul prin două execuții de excepție.

Phil Foden a făcut 2-2 cu un șut de zile mari din afara careului, acesta ajungând la 22 de goluri și zece pase decisive în toate competițiile.

La doar cinci minute distanță Manchester City prelua pentru a doua oară conducerea în meci prin șutul lui Josko Gvardiol.

Thriller-ul de pe Bernabeu era departe de a fi încheiat, Real Madrid restabilind egalitatea (3-3) în urma unui voleu trimis de Federico Valverde din interiorul careului la colțul lung.

Pentru mijlocașul uruguayan este primul gol marcat în 2024 și doar al doilea în actualul sezon.

Interesant este că meciul dintre Real Madrid și Manchester City n-a avut niciun ofsaid.



Spectacol total pe Bernabeu cu șase goluri între Real Madrid și Manchester City