Champions League

Semifinale fara precedent in Champions League

Marti si miercuri sunt programate, la Lisabona, semifinalele Champions League: Leipzig - PSG (marti, 22:00) si Lyon - Bayern (miercuri, 22:00).

RB Leipzig – Paris St-Germain

Banii le-au dat aripi și nouă o premieră cu virginele de Champions League în prima semifinală din Portugalia. Parcă ieri era 2009, când după lungi încercări din club în club ale celor de la Red Bull, mai ceva ca distribuitorii de pliante, au reușit să convingă o echipă să le ia banii și skillurile de management eficient. În partea opusă a ringului, îl avem pe Nasser Al-Khelaifi, un domn de doar 46 de ani care ar putea să cumpere San Marino la micul dejun, dar din păcate o nouă atitudine pentru Neymar nu e în meniul de prânz.

Înainte de a face niște pronosticuri, hai să nu uităm să-i mulțumim lui Simeone c-o să vedem o partidă de fotbal ofensiv și nu 4 fundași și 4 închizători care te fac să dai pe snooker ca să vezi ceva mai mult spectacol.

Avem două echipe de la care așteptăm o ploaie de goluri, poate așa ne mai răcorim și noi, și cu siguranță ceva cornere. Leipzig are o medie apetisantă per meci de 12.5 cornere în ultimele 6 dispute din Champions League, iar la NetBet ai COTA 2.95 pentru peste 11.

Un GG pare că ar urma ca munca după facultate, însă am merge și pe mâna parizienilor, mai ales dacă presupunem c-o să vedem mai multe minute de la Mbappe Copilul Minune. Dacă a schimbat soarta meciului cu Atalanta cu doar 30 minute de joc, îi lăsăm pe cei de la Leipzig să-și imagineze ce se întâmplă dacă apare în primul XI. Așa că nu e rea COTA 3.00 pentru ambele înscriu și PSG câștigă sau putem lua în considerare energia nemților, fie ea de la pasiune sau de la ultimul Red Bull desfăcut și alegem COTA 4.40 pentru un neutru Peste 4.5 goluri în meci.

VEZI TOATE COTELE DIN MECI

Lyon – Bayern Munchen

E greu să te mai gândești la Bayern fără să-ți amintești de măcelul cu Barcelona. Un devastator 8-2 în urma căruia mulți am zice să oprim competiția și să le dăm nemților trofeul.

Însă hai să nu devenim ”setiéntali” și să mergem mai departe. Echipele se întâlnesc pentru prima dată într-o semifinală de Champions League, bavarezii conduc cu 4 victorii la 2 și 2 rezultate de egalitate. Confruntarea cu Barcelona le duce moralul la cote grandioase, însă să nu uităm de elefantul din cameră, sau mai bine zis, leul. Lyon a evitat ușor radarul și și-a văzut de drum, i-a închis întâi gura lui Ronaldo și apoi a ”cetățenilor” lui Guardiola, despre care se zice că e și acum în genunchi, la marginea terenului, rugându-se pentru o intervenție divină. Și ca să continuăm tradiția de neîncredere, cum ar putea Lyon să țină piept lui Bayern?

Cotele ne spun că n-ar putea și ne dau COTA 2.30 pentru ca nemții să câștige ambele reprize și COTA 2.75 ca Lewandowski să înscrie primul sau ultimul. Dacă ai trecut totuși de partea băieților lui Rudi Garcia și vrei să practici un sport extrem și să simți cum îți pompează sângele în vene, Lyon câștigă și ambele echipe înscriu are COTA 16.25. Iar o calificare pentru cei din urmă are COTA 6.50.

VEZI TOATE COTELE DIN MECI



Semifinale fara precedent in Champions League