Champions League

Seară nebună pe Old Trafford, cu penalty ratat în prelungiri de Copenhaga

Sursă foto: https://twitter.com/ManUtd

Andre Onana este eroul echipei Manchester United după victoria obținută pe teren propriu în partida cu FC Copenhaga din etapa a 3-a, în Grupa A din Champions League.

Portarul camerunez s-a spălat de toate gafele comise în acest sezon prin apărarea unei lovituri de la 11 metri în minutul 90+6 al meciului cu FC Copenhaga la scorul de 1-0 pentru Manchester United.

Echipă engleză deschisese scorul prin Harry Maguire din centrarea lui Christian Eriksen, cu 18 minute rămase din meci.

La un corner al echipei daneze Scott McTominay a comis o imprudență în propriul careu faultându-l pe Mohamed Elyounoussi.

Cu acest succes, primul din actuala campanie europeană, Manchester United pune capăt unei serii de cinci meciuri fără victorie în Liga Campionilor, cea mai lungă din istoria participărilor în competiție.

Meciul a fost precedat de un moment solemn în memoria legendarului Sir Bobby Charlton, plecat dintre noi în urmă cu doar câteva zile la vârsta de 86 de ani.

În cealaltă partidă a Grupei A, Bayern Munchen s-a impus la Istanbul în disputa cu Galatasaray, scor 3-1, după ce la pauză scorul fusese egal.

Kingsley Coman deschisese scorul pentru bavarezi, pentru ca Mauro Icardi să aducă egalarea pentru Galata. Partea secundă a adus golurile lui Harry Kane și Jamal Musiala pentru nouă puncte din nouă în contul celor de la Bayern la jumătatea fazei grupelor.

Alte rezultate înregistrate, marți, în Liga Campionilor:

Grupa B

Sevilla – Arsenal 1-2
Lens – PSV 1-1

Grupa C

Braga – Real Madrid 1-2
Union Berlin – Napoli 0-1

Grupa D

Inter Milano – Salzburg 2-1
Benfica – Real Sociedad 0-1



Seară nebună pe Old Trafford, cu penalty ratat în prelungiri de Copenhaga