Champions League

S-a lasat cu scandal dupa Real Madrid – PSG. Presedintele echipei oaspete le-a cerut socoteala arbitrilor

Sursă foto: https://twitter.com/pallonatefaccia

Mai multe surse din Spania anunta ca Nasser al-Khelaifi, presedintele clubului Paris Saint-Germain, si-ar fi pierdut cumpatul dupa eliminarea echipei sale in optimile Champions League.

Nasser al-Khelaifi si directorul sportiv Leonardo l-ar fi cautat pe arbitru la vestiare pentru a-i cere socoteala pentru mai multe decizii controversate din timpul meciului pierdut, scor 1-3.

In principal, cei de la PSG reclama un fault la portar neacordat la interventia lui Benzema asupra lui Donnarumma la faza care a precedat golul de 1-1.

Este o lovitura dura. Faultul asupra lui Donnarumma schimba totul. Decizia nu a fost corecta, chiar daca acesta a ratat miscarea. E imposibil sa nu consulti VAR in acel moment”, s-a plans Leonardo celor de la Canal +.

Postul de radio spaniol Onda Cero anunta ca Leonardo a fortat usa vestiarului arbitrilor si ca i-a rupt steagul unuia dintre asistenti.

PSG a avut 1-0 pe Santiago Bernabeu si 2-0 la general in fata lui Real Madrid, insa a incasat trei goluri de la Karim Benzema in doar 17 minute fiind eliminata din Champions League.



S-a lasat cu scandal dupa Real Madrid – PSG. Presedintele echipei oaspete le-a cerut socoteala arbitrilor