Champions League

Rostov aproape de surpriza cu Atletico la Madrid. Griezmann, decisiv in prelungiri

Meci greu pentru Atletico Madrid pe teren propriu cu formatia rusa Rostov, marti seara, in Grupa D a Ligii Campionilor.

Vicecampioana Europei s-a impus in final, cu 2-1, prin dubla reusita de atacantul francez Antoine Griezmann in minutele 28, respectiv 90+3.

Primul gol a fost unul extrem de spectaculos, cel mai bun jucator al sezonului trecut in prima liga spaniola trimitand acrobatic din intoarcere o minge saltata de Carrasco peste apararea celor de la Rostov.

Echipa din Rusia a restabilit egalitatea dupa numai doua minute prin Azmoun, jucator excelent gasit demarcat in careul advers de mingea lui Poloz.

Rostov, echipa la care mijlocasul Andrei Prepelita a intrat in prelungirile primei reprize, a tinut de rezultat si a fost aproape de a scoate un punct mare pe Vicente Calderon.

In al treilea din cele patru minute suplimentare dictate de la margine acelasi Griezmann a lovit din nou cu o reluare din centrul careului si o duce pe Atletico la patru victorii consecutive.

Bayern Munchen a castigat cu 2-1 pe terenul lui PSV Eindhoven in cealalta partida a grupei, dupa ce echipa olandeza a avut 1-0 in urma unui gol marcat dintr-un offside urias de catre Arias.

Robert Lewandowski, adversarul Romaniei in 11 noiembrie pe Arena Nationala, a egalat pana la pauza dintr-un penalty si tot el a adus victoria campioanei Germaniei cu o deviere la centrarea lui Alaba in minutul 74.

Atletico (12 puncte) si Bayern (9 puncte) sunt deja calificate in optimile de finala inaintea ultimelor doua etape.



Rostov aproape de surpriza cu Atletico la Madrid. Griezmann, decisiv in prelungiri