Champions League

Remiză spectaculoasă în returul dintre Inter și Benfica. Echipa italiană revine în semifinale după 13 ani

Sursă foto: https://twitter.com/Inter

Echipele Inter Milano și Benfica Lisabona au remizat, scor 3-3, miercuri seara, în returul sferturilor de finală din Liga Campionilor.

Inter Milano s-a calificat în semifinale, după 5-3 la general, și o va întâlni pe rivala locală AC Milan pentru un loc în finala de la Istanbul.

Barella a deschis scorul pentru Inter după 14 minute, după care Aursnes a adus egalarea cu șapte minute înaintea pauzei.

Inter s-a desprins la 3-1 în partea secundă prin reușitele lui Lautaro Martinez (min.65) și Correa (min.77). Pentru Martinez a fost primul gol în Liga Campionilor pe San Siro după trei ani și jumătate.

Benfica a luptat până la final pentru a ieși cu fruntea sus din Liga Campionilor și a salvat în cele din urmă remiza. Antonio Silva a redus din diferență (min.86), pentru ca Musa să marcheze golul de 3-3 în al cincilea minute suplimentar.

Pentru prima dată după o așteptare de 13 ani echipa Inter Milano ajunge din nou în semifinalele Ligii Campionilor.

Inter ajunge la 10 victorii în cele 12 meciuri disputate pe teren propriu contra echipelor portugheze, rămânând neînvinsă contra lusitanilor.

Benfica a suferit prima înfrângere în ultimele zece meciuri disputate în deplasare și este eliminată pentru a șasea oară în sferturi de finală în era Ligii Campionilor.

Caseta tehnică

Inter: Onana; Darmian, Acerbi, Bastoni (D'Ambrosio 80); Dumfries, Barella (Hakan Çalhanoğlu 76), Brozović, Mkhitaryan, Dimarco (Gosens 80); Martínez (Correa 76), Džeko (Lukaku 76).

Benfica: Vlachodimos; Gilberto (Neres 46), António Silva, Otamendi, Grimaldo; Florentino, Chiquinho (Musa 80); Rafa Silva (João Neves 80), João Mário, Aursnes; Gonçalo Ramos (Gonçalo Guedes 74).



Remiză spectaculoasă în returul dintre Inter și Benfica. Echipa italiană revine în semifinale după 13 ani