Champions League

Real Madrid si Tottenham, remiza spectaculoasa pe Bernabeu

Sursă foto: twitter.com/realmadrid

Real Madrid si Tottenham au incheiat la egalitate, scor 1-1, intr-o partida disputata, marti seara, in Grupa H a Ligii Campionilor.

Cele doua echipe au trecut rapid peste faza de tatonar si in minutul 4 Ronaldo relua in bara. Mingea a revenit la Benzema si acesta nu a prins poarta dintr-o pozitie extrem de favorabila.

Ronaldo a luat o faza pe cont propriu, strecurand mingea printre nu mai putin de trei jucatori adversi, dar mingea portughezului s-a scurs agonizant pe langa poarta lui Tottenham.

Replica londonezilor a venit in urma unui corner de pe dreapta si Navas s-a opus golului la reluarea cu capul trimisa de Kane, golgeterul lui Tottenham.

Faza controversata in careul gazdelor in minutul 20 la caderea lui Llorente in duel cu Casemiro. Se putea acorda fara probleme lovitura de la 11 metri, insa arbitrul s-a facut ca ploua.

O noua actiune periculoasa pentru Tottenham in minutul 24 cu acelasi Kane in prim plan. Acesta a scos mingea in marginea careului pentru Winks, iar mingea trimisa de englez a ocolit poartea lui Navas.

Cei 6.000 de suporteri ai lui Tottenham au explodat la autogolul lui Varane din centrarea lui Aurier de pe dreapta. Kane era si acolo punand presiune pe fundasul Realului.

Ghinion!
Pentru Varane este primul autogol in cele 198 de meciuri disputate pentru Real Madrid in toate competitiile.

Actiunea a lui Marcelo in minutul 34, insa fundasul brazilian n-a obtinut mai mult de o lovitura de la colt.

Real Madrid aproape de gol in minutul 37 prin Benzema la centrarea lui Modric. Lovitura de cap a francezului a ocolit poarta.

Penalty obtinut de Kroos dupa o patrunde personala, mijlocasul german fiind faultat de Sanchez. Lovitura de la 11 metri a inscris fara probleme pentru 1-1 cu doua minute inaintea pauzei. Golul cu numarul 413 pentru Ronaldo la Real Madrid in 402 meciuri. Impresionant!

Cu aceasta ocazie Ronaldo a ajuns la 13 goluri marcate din penalty in Champions League, performanta care n-a fost atinsa de niciun alt jucator in istoria competitiei.

Start exploziv de repriza secunda cu ratarea lui Benzema. Reluare cu capul a francezului blocata de conationalul sau Lloris.

Ocazie de gol ratata de Ronaldo in minutul 65 dupa o cursa fabuloasa pe zona centrala. Acelasi Lloris a blocat sutul portughezului.

Ratare uriasa a lui Kane singur cu portarul in minutul 72. Mingea englezului s-a dus pe langa poarta.

Un minut mai tarziu Navas s-a opus golului la sutul lui Eriksen dupa o contra a lui Tottenham.

Acelasi rezultat de 1-1 s-a inregistrat si in cealalta partida a grupei, intre APOEL Nicosia si Borussia Dortmund.



Real Madrid si Tottenham, remiza spectaculoasa pe Bernabeu