Champions League

Real Madrid si Sevilla se lupta pentru Supercupa Europei (21:45). Ronaldo si Bale, absenti

Echipele spaniole Real Madrid si FC Sevilla se dueleaza, marti seara de la 21:45, la Trondheim, pentru Supercupa Europei, primul trofeu al noului sezon pentru cele doua.

Fortuna: Pariuri Astra - Copenhaga (vezi aici toate cotele)

1

X

2

1,90

3,80

4,00

Va fi pentru a patra oara in istorie cand doua echipe din Spania se intalnesc in Supercupa Europei si a treia oara consecutiv dupa Real Madrid-Sevilla 2-0 in 2014 prin dubla lui Cristiano Ronaldo si FC Barcelona-Sevilla 5-4 dupa prelungiri in urma cu un an la Tbilisi.

Asadar, spaniolii si-au facut o traditie in ultimii ani in a-si disputa Supercupa Europei, dupa ce au pus monopol pe cele doua competitii europene intercluburi.

Cristiano Ronaldo inca nu s-a refacut dupa accidentarea suferita in finala EURO 2016 si va absenta, la fel si Gareth Bale nepus la punct cu pregatirea fizica. In aceste conditii, Zinedine Zidane va miza in avanposturi pe Alvaro Morata, atacantul spaniol revenit dupa un sezon excelent la Juventus.

Sevilla a trecut prin importante transformari in aceasta vara, cea mai importanta fiind plecarea antrenorului Unai Emery la Paris Saint Germain. In locul acestuia a fost numit Jorge Sampaoli.

Pentru ambele echipe va fi a cincea aparitie in Supercupa Europei. Doar Barcelona (9) si AC Milan (7) au mai multe prezente.

Echipele probabile

Real Madrid: Casilla; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Modric, Isco; James Rodriguez, Lucas Vazquez, Morata.

Sevilla: Soria; Ferreira, Pareja, Carrico, Escudero; Kranevitter, Correa, Iborra; Sarabia, Konoplyanka, Vietto.

Meciul de la Trondheim va fi arbitrat de sarbul Milorad Mazic.

Real Madrid a invins Sevilla cu 4-0 pe 20 martie anul acesta in La Liga, dupa ce in tur andaluzi se impusesera cu 3-2.

Statistica arata ca meciurile Real Madrid-Sevilla genereaza multe goluri si partida de marti seara nu ar putea face exceptie de la regula.

Fortuna ofera o cota de 1.61 pentru un meci de peste 2.5 goluri.



Real Madrid si Sevilla se lupta pentru Supercupa Europei (21:45). Ronaldo si Bale, absenti