Champions League

Real Madrid si Atletico Madrid lupta pentru Supercupa Europei

Sursă foto: twitter.com

Echipele spaniole Real Madrid si Atletico Madrid se infrunta, miercuri seara, la Tallinn in Estonia, cu Supercupa Europei pe masa.

Real Madrid s-a impus de patru ori pana acum in cele sase Supercupe disputate si ar putea deveni prima echipa care triumfa de trei ori la rand in aceasta confruntare.

De cealalta parte, Atletico Madrid are doua trofee in palmares, cucerite in 2010 si 2012, cand au depasit pe Internazionale Milano si respectiv Chelsea.

Vedeti aici cotele oferite de Baumbet pentru Supercupa Europei.

Partida va fi arbitrata de o brigada poloneza, cu Szymon Marciniak la centru, iar arbitru de rezerva va fi Ovidiu Hategan.

Doua finale de Champions League au disputat cele doua rivale din Madrid, ambele castigate de Real, in 2016 la Milano dupa lovituri de departajare si in 2014 la Lisabona, dupa prelungiri. De fiecare data Atletico a avut avantaj pe tabela si s-a vazut egalata.

Ultima confruntare europeana intre Real si Atletico dateaza din mai 2017, cand Real Madrid o elimina pe Atletico in semifinale, dupa 3-0 pe Bernabeu si 1-2 pe Vicente Calderon.

Real Madrid a invins-o pe AC Milan la finalul saptamanii precedente intr-un meci pentru Trofeul Santiago Bernabeu, iar partida de la Tallinn este prima oficiala cu Lopetegui pe banca.

Ambele echipe sunt pe ultima suta de metri cu pregatirea noului sezon din La Liga, competitia urmand a incepe la finalul acestei saptamani.

Echipele probabile

Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Kroos, Casemiro, Isco – Bale, Benzema, Asensio. Antrenor: Julen Lopetegui.

Atletico Madrid: Oblak – Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe – Thomas, Saul – Lemar, Griezmann, Koke – Costa.



Real Madrid si Atletico Madrid lupta pentru Supercupa Europei