Champions League

Real Madrid rateaza in extremis castigarea grupei in fata Borussiei Dortmund

Echipa Real Madrid a condus, cu 2-0, pe Borussia Dortmund, dar s-a vazut egalata cu trei minute inaintea finalului si astfel formatia germana a castigat Grupa F.

Cu o formula extrem de ofensiva, Real Madrid a controlat meciul inca din debut si ocaziile ratate de Benzema (min.10) si James Rodriguez (min.20) anuntand deschiderea scorului din minutul 27. Carvajal a centrat din dreapta si Benzema a indeplinit o simpla formalitate din fata portii.

Borussia a trimis primul sut pe poarta celor de la Real Madrid abia in minutul 38, cand portarul Navas a blocat mingea lui Pulisic intr-o situatie unu contra unu.

Un minut mai tarziu portarul Navas a avut o interventie de zile mari, respingand cu o mana in corner sutul lui Schurrle din lovitura libera. A fost cea mai mare ocazie a Borussiei intr-o repriza dominata de Real Madrid.

Cristiano Ronaldo a ratat de putin intalnirea cu mingea la o centrare din dreapta in minutul 43 la singura faza in care acesta si-a facut simtita prezenta in teren.

De la extaz la agonie in partea secunda

Partea secunda a debutat cu o mare ocazie ratata de catre Dembele, al carui sut din actiune a trecut putin pe langa poarta.

Real Madrid si-a dublat avantajul prin acelasi Benzema in minutul 53, acesta reluand decisiv cu o lovitura de cap.

Dupa doar sapte minute Borussia a revenit pe tabela prin Aubameyang si astfel meciul era relansat, pentru ca in minutul 64 acelasi jucator gabonez sa rateze de putin reluarea la o centrare a lui Emre Mor.

Gazdele au ratat trei mari ocazii de gol inainte ca Borussia sa dea lovitura de gratie. Mai intai Weidenfeller a blocat sutul lui Ronaldo in minutul 68, pentru ca un minut mai tarziu Benzema sa rateze incredibil cu capul.

In minutul 78 Ronaldo a ramas in pozitie ideala de a marca, dar bara s-a opus la cea mai clara ocazie de gol pentru cel despre care se spune ca va fi noul Balon de Aur.

Cum in fotbal de cele mai multe ori ocaziile se razbuna, nici de aceasta data nu s-a facut exceptie de la aceasta regula, Borussia egaland in minutul 87 prin Reus in urma unui contraatac purtat de Aubameyang.

Legia, calificare in extremis in Europa League

In cealalta partida a grupei, Legia Varsovia a invins-o pe Sporting Lisabona, cu 1-0, si a ocupat locul trei calificandu-se in 16-imile Europa League.



Real Madrid rateaza in extremis castigarea grupei in fata Borussiei Dortmund