Champions League

Real Madrid - Liverpool 3-1. Victorie mare fara Sergio Ramos in teren

Sursă foto: https://twitter.com/realmadrid

Echipa Real Madrid a luat o optiune importanta pentru calificarea in semifinalele Champions League dupa acest succes pe teren propriu.

Intr-o reeditare a finalei Champions League din 2018, cand Real Madrid o invingea pe Liverpool la Kiev, cu 3-1, cele doua formatii s-au intalnit pe Estadio Alfredo Di Stefano din capitala Spaniei.

Fara capitanul si stalpul apararii Sergio Ramos, Real Madrid a reusit de departe cea mai buna prima repriza din actualul sezon competitional.

O repriza in care echipa pregatita de Zinedine Zidane a dominat-o autoritar pe Liverpool, campioana din Premier League sezonul precedent.

Raportul suturilor la poarta a fost de 9-0 in favoarea gazdelor, alte patru suturi au fost pe poarta, iar madrilenii au marcat de doua ori.

Vinicius a deschis scorul in minutul 27 cu un sut din actiune dupa o centrare de manual oferita de Kroos.

Noua minute mai tarziu Alexander-Arnold a gafat incredibil punandu-l in pozitie de finalizare pe Marco Asensio si acesta indeplinea o simpla formalitate pentru 2-0.

Un singur corner a avut Liverpool in prima repriza, una cu un mare zero la capitolul realizari.

Real Madrid ajunge la 17 meciuri consecutive in care marcheaza.

Liverpool avea sa reduca din diferenta la sase minute dupa pauza prin egipteanul Salah.

O faza la care s-a simtit din plin absenta lui Sergio Ramos in flancul central al defensivei gazdelor.

Diogo Jota a patruns in suprafata de pedeapsa si dintr-o deviere mingea a ajuns cu sansa la Salah intr-o pozitie singur cu portarul.

Real Madrid a refacut diferenta de doua goluri in minutul 65, cand Vinicius si-a trecut in cont dubla cu un sut pe jos din interiorul careului.

Totul a plecat de la o repunere din margine, Benzema a continuat pentru Modric si croatul a pasat decisiv.

Returul se joaca in 14 aprilie la Liverpool si Real Madrid porneste cu prima sansa, desi “cormoranii” au demonstrat nu de putine ori ca sunt capabili de reveniri miraculoase.



Real Madrid - Liverpool 3-1. Victorie mare fara Sergio Ramos in teren