Champions League

Real Madrid in fata unui meci de totul sau nimic

Invinsa in urma cu o saptamana pe terenul lui Wolfsburg, echipa spaniola Real Madrid trebuie sa o ia de la capat si sa castige la o diferenta de trei goluri in returul de pe Santiago Bernabeu.

Teoretic pentru echipa madrilena diferenta nu este una imposibil de remontat, doar in prima repriza a disputei de campionat cu Eibar Realul marcand de patru ori.

"Nu vom castiga meciul in primele 10 sau 15 minute. Este un meci mare si avem nevoie de o minte limpede. Va fi mult mai dificil daca ei marcheaza, dar aceasta se poate intampla. Trebuie sa ramanem concentrati si trebuie sa marcam. Avem la dispozitie 90 de minute si trebuie sa ramanem calmi", a fost apelul facut de Zidane inaintea meciului de marti seara (21:45).

Tehnicianul francez de la Real Madrid nu are niciun indisponibil, suspendat sau accidentat, pentru aceasta partida si i-ar putea trimite in teren pe urmatorii: Navas; Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Ronaldo.

"Real Madrid trebuie sa-si foloseasca legenda pentru a ne invinge pe stadionul lor. Vor trebui sa munceasca din greu pentru asta. Cred ca dupa prima mansa meritam ceva respect. Pe noi nu ne intereseaza ca vor fi 80.000 de spectatori care vor incuraja Realul, noi suntem aici sa jucam fotbal. I-am surprins in prima mansa, dar de data asta va fi mai dificil. Poate Zidane ma va surprinde pe mine", a fost declaratia lui Dieter Hecking, managerul lui Wolfsburg.

Aflata la prima prezenta din istorie in sferturile Ligii Campionilor, echipa germana ar putea alinia urmatorul 11 marti seara pe Santiago Bernabeu: Benaglio; Vieirinha, Naldo, Dante; Rodriguez; Guilavogui, Gustavo; Henrique, Arnold, Draxler; Schurrle.

De 29 ani Real Madrid nu s-a mai calificat dupa pierderea unei prime manse in deplasare cu 2-0.

Meciul va fi arbitrat de Viktor Kassai din Ungaria.

Al doilea episod din duelul milionarilor

Marti seara se mai disputa si mansa retur a duelului milionarilor Manchester City contra Paris Saint Germain. In tur, la Paris, a fost 2-2, iar managerul "cetatenilor", Manuel Pellegrini, crede ca o tactica la 0-0 ar fi falimentara in disputa de marti seara.

"Vom pierde daca ne gandim ca avem nevoie de 0-0 pentru calificare. Avem o echipa pregatita sa marcheze goluri, dar si o echipa pregatita sa se apere", a spus Pellegrini.

PSG a ajuns in Anglia fara doi jucatori de baza, Matuidi si David Luiz, ambii suspendati dupa galbenele primite in mansa tur. Stambouli va intra la inchidere in locul lui Matuidi, in timp ce Marquinhos va face pereche in centrul defensivei cu Silva. Ramane de vazut daca Aurier, jucatorul care a gafat la faza de 2-2 pe Parc de Princes va fi preferat pe stanga in locul lui Van der Wiel.

Echipele probabile

Manchester City: Hart; Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy; Fernandinho, Toure, Navas, De Bruyne, Silva; Aguero.

PSG: Trapp; Maxwell, Thiago Silva, Marquinhos, Aurier; Rabiot, Thiago Motta, Stambouli; Di Maria, Ibrahimovic, Cavani.



Real Madrid in fata unui meci de totul sau nimic