Champions League

Reactia lui Ovidiu Hategan dupa incidentul de la Paris

Sursă foto: https://twitter.com/marccrosas

Cel mai bine cotat arbitru roman se vede atras intr-un scandal urias cu tenta rasiala.

Ovidiu Hategan a condus la centru intalnirea PSG - Istanbul Basaksehir, una care s-a transformat intr-un scandal urias cu repercursiuni dintre cele mai insemnate pentru imaginea arbitrajului romanesc.

Nu putem face nicio declaraţie, mai întâi trebuie să discutăm cu UEFA. În mod normal v-aş fi răspuns cu drag, dar nu în această seară. Evident că suntem dezolaţi, dar respectaţi-ne tăcerea şi înţelegeţi situaţia", a declarat Haţegan pentru europe1.fr.

Partida PSG - Istanbul Basaksehir a fost suspendata, marti seara, dupa doar 14 minute, dupa ce Sebastian Coltescu a provocat un scandal cu tenta rasiala.

Acesta l-a identificat pe antrenorul secund al echipei oaspete, camerunezul Pierre Webo, ca fiind "ala negru".

A urmat un scandal monstru la marginea terenului, in conflict intervenind din tribuna si atacantul Demba Ba de la aceeasi Istanbul Basaksehir.

Acesta i-a reprosat lui Coltescu pe un ton amenintator ca a facut referire la culoarea pielii lui Webo, intrebându-l daca ar fi procedat la fel si daca era cazul unei persoane albe.

Echipa Istanbul Basaksehir a refuzat sa mai joace si meciul a fost abandonat.

UEFA a anuntat deschiderea unei anchete si ulterior a confirmat ca partida va fi reluata, miercuri, cu o alta brigada de arbitri.



Reactia lui Ovidiu Hategan dupa incidentul de la Paris