Champions League

Reactia lui Mircea Lucescu dupa umilinta de la Munchen

Antrenorul Mircea Lucescu cu greu si-a gasit cuvintele la conferinta de presa care a urmat infrangerii categorice cu Bayern Munchen, scor 7-0, din returul optimilor de finala ale Champions League.

''Nu cred ca Bayern avea nevoie de un asemenea ajutor inca din minutul doi. Trebuie sa vedem daca a fost sau nu penalty, dar in orice caz nu trebuia aratat cartonasul rosu. Din acel moment echipa noastra ar fi trebuit sa fie alcatuita din zece germani si nu din zece brazilieni. Am pierdut la aspectul jocului, unde Bayern a fost mai puternica decat noi'', a spus Lucescu.

''Meciul a fost practic decis dupa al treilea gol, cand Srna a iesit din motive medicale. Adversarii ne-au dat trei goluri pe contraatac si nu este posibil asa ceva. Nu trebuia sa se intample astfel. Trebuia sa jucam mai strans intre linii. Nu avem nicio scuza, dar sunt suparat ca echipele mari, ca intotdeauna, au parte de ajutor'', a concluzionat Lucescu.

Bayern s-a impus in returul cu Sahtior, cu 7-0, dupa ce in turul de la Lvov se terminase 0-0.

In cele 180 de minute jucate, portarul Manuel Neuer a avut de aparat un singur sut periculos. Partida din Germania a fost debalansata dupa ce in minutul 3 Sahtior a fost lasata in zece oameni, in urma unei decizii eronate de arbitraj. 

Dupa cele doua seri de Champions League dedicate returului optimilor de finala cunoastem deja jumatate dintre sfert-finalist. Acestea sunt Real Madrid, FC Porto, Bayern Munchen si Paris Saint Germain.

[news-112903]



Reactia lui Mircea Lucescu dupa umilinta de la Munchen