Champions League

PSG - Liverpool, finala pentru calificarea in optimi

Sursă foto: twitter.com

Fierbe Parisul in asteptarea duelului dintre PSG si Liverpool, un meci in care gazdele n-au alta varianta decat victoria.

Liverpool conduce grupa, cu 6 puncte, in timp ce PSG este condamnata sa castige, dupa ce in primele patru etape n-a adunat decat cinci puncte.

Vedeti aici cotele de la PSG - Liverpool oferite de BAUMBET

Meciul tur a fost unul fabulos, cu cinci goluri si o victorie smulsa in extremis de Liverpool in secventele de final. Un 3-2 care a dat peste cap planurile celor de la PSG in aceasta campanie europeana.

Dar chiar si asa, campionii Frantei stau la mana lor si cu o victorie miercuri seara raman in cartile calificarii.

Neymar si Mbappe au acuzat probleme de sanatate dupa meciurile internationale din aceasta luna, dar antrenorul Thomas Tuchel a confirmat ca acestia vor fi pe teren.

Parisul ar fi eliminat din competitie daca nu castiga, iar Napoli se impune cu Steaua Rosie Belggrad. De cealalta parte, Liverpool obtine biletele pentru optimi cu un succes pe Parc des Princes.

Pana acum Liverpool n-a obtinut niciun punct in deplasare, pierzand ambele dispute, la Napoli si Belgrad.

PSG si Liverpool sunt la o victorie distanta de succesul cu numarul 50 in Liga Campionilor, faza grupelor sau etapa eliminatorie.

In ultimele cinci meciuri contra echipelor din Anglia, cei de la PSG n-au obtinut nicio victorie, inregistrand trei remize si doua infrangeri.

Liverpool a pierdut o singura data in ultimele sapte vizite pe pamant francez, castigand de patru ori si remizand de alte doua ori. Chiar si asa, “cormoranii” sunt fara victorie in ultimele trei vizite.

Redactia noastra recomanda la PSG - Liverpool un meci in care vpr fi sub 3.5 goluri, pronostic pentru care BAUMBET ofera o cota de 1.70.

Echipele probabile

Paris: Buffon; Kehrer, Thiago Silva, Kimpembé, Bernat; Verratti, Marquinhos, Di María; Mbappé, Cavani, Neymar;

Liverpool: Allison; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Henderson, Wijnaldum; Milner, Firmino, Mané; Salah.

 



PSG - Liverpool, finala pentru calificarea in optimi