Champions League

PSG, demonstrație de forță cu Milan. Pepe a devenit cel mai bătrân jucător de câmp din Liga Campionilor

Sursă foto: https://twitter.com/PSG_English/

Paris Saint-Germain începe să arate a echipă adevărată sezonul acesta și echipa pregătită de Luis Enrique a demonstrat că rămâne o candidată serioasă la câștigarea Ligii Campionilor după 3-0 pe teren propriu cu AC Milan, în Grupa F.

Kylian Mbappe a dat startul unei seri perfecte pentru PSG cu reușita de 1-0 din prima repriză. Apariție fulgerătoare în careul advers și un șut pe jos la colțul scurt fără nicio reacție din partea lui Mike Maignan.

Randal Kolo Muani a majorat avantajul echipei din Hexagon după pauză, după o fază creată de același Mbappe. Decarul lui PSG a tras la poartă dintre cinci adversari, iar Maignan n-a respins decât până în picioarele lui Kolo Mouani. 

Sud-coreeanul Lee Kang-In a stabilit scorul final, astfel că AC Milan rămâne fără victorie și fără gol marcat la jumătatea fazei grupelor.

Borussia Dortmund a plecat cu toate punctele de la Newcastle (1-0) după reușita lui Felix Nmecha, prima pentru acesta în Liga Campionilor.

În Grupa E, unde mai devreme Feyenoord obținea victoria cu Lazio, Atletico Madrid a scos remiza în inferioritate numerică pe terenul lui Celtic (2-2), după ce gazdele au condus în două rânduri.

Campioana Manchester City a obținut al treilea 3-1 consecutiv în actualul sezon de Liga Campionilor. De această dată ”cetățenii” au dispus în deplasare de Young Boys Berna. Erling Haaland a pus capăt unei serii de cinci meciuri fără gol marcat în competiție și a bifat o dublă. Norvegianul ajunge la 33 de goluri în 37 de meciuri disputate în Liga Campionilor.

În Grupa G s-a mai disputat meciul Leipzig - Crvena Zvezda (3-1).

Scorul serii a fost stabilit de FC Porto în deplasare cu Royal Antwerp (4-1), Evanilson trecându-și în cont un hat-trick în repriza secundă. La 40 de ani și 241 de zilei, Pepe a devenit cel mai vârstnic jucător de câmp din istoria Ligii Campionilor.

Anterior, în Grupa H, FC Barcelona învinsese Șahtior Donețk pe teren propriu, cu 2-1.



PSG, demonstrație de forță cu Milan. Pepe a devenit cel mai bătrân jucător de câmp din Liga Campionilor