Champions League

Performanta fabuloasa pentru Solskjaer. E regele deplasarilor!

Sursă foto: https://twitter.com/Football__Tweet/

Adus la Manchester United ca solutie de avarie dupa ce Jose Mourinho pierduse vestiarul din mana si echipa se scufunda spre mijlocul clasamentului din Premier League, norvegianul Ole Gunnar Solskjaer se dovedeste a fi o mutare mai mult decat inspirata.

Tehnicianul norvegian sfatuit din umbra de Sir Alex Ferguson a readus-o pe Manchester United in randul echipelor mari din Premier League in lupta pentru un loc de Liga Campionilor sezonul viitorul.

O Liga Campionilor unde Manchester United continua si in acest sezon dupa o victorie fabuloasa obtinuta in deplasare cu Paris Saint-Germain, scor 3-1, dupa ce pierduse mansa tur acasa cu 0-2.

Solskjaer are parte de o statistica impresionanta in ceea ce priveste meciurile disputate in deplasare: noua victorii din tot atatea meciuri disputate.

Vedeti mai jos echipele pe care Manchester United le-a invins in deplasare dupa numirea lui Solskaer pe banca:

Cardiff City
Newcastle
Tottenham
Arsenal
Leicester
Fulham
Chelsea
Crystal Palace
Paris Saint-Germain.

Pe 15 martie are loc tragerea la sorti a sferturilor de finala in Liga Campionilor, iar Manchester United isi va afla urmatoarea adversara.

Pana acum in sferturi s-au calificat Ajax, Tottenham si FC Porto.Performanta fabuloasa pentru Solskjaer. E regele deplasarilor!